Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilca za vzgojiteljice 3.6.2010 11:19:20
|
|
|
|
ronja
|
Tudi jaz nimam pojma, kako je s tem. Sem pa mislila naredit kako pozornost vzg., ker so se potrudile, da sta se malidve lepo uvedli. To sem jim res hvaležna, ker ne bi mogla v miru delat, če bi mi vsak dan jokali pred vrtcem... Za eno vzg. vem, da nosi nakit iz Fimo mase in vem, katere barve so ji všeč (se vidi;), tako da ji bom verjetno kaj takega naredila. Za ostale še razmišljam, mogoče bom kake piškotke spekla - kdaj bom dala, ne vem, se mi niti ne zdi važno - zdaj enkrat, ko sta uvedeni .
|
|
|
|
RE: Darilca za vzgojiteljice 3.6.2010 11:29:29
|
|
|
|
julam
|
mi damo vsi skupaj (se s starši veliko družimo), eno leto smo dali bon za masažo, letos pa karte za gledališče - komedijo. SAma (individualno) dam še za novo leto, in sicer že kar tradicionalno cca 0,5l domačega olivnega olja, ker vem, da ga imata obe ful radi. Pa res je 100% domač in sta še posebej veseli. Natočim v stekleničko, ki jo porišem z barvami za steklo. če bi imela dar za ročna dela (kot omenja ronja), bi pa sigurno kej sama ustvarila. Pa žal tega daru nimam . Pač nismo vsi za vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?