|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilca...
20.10.2004 15:11:09   
bori
evo,

eni so hudi:hudicek:, eni so žalostni:((, jest sem pa danes tolk naspidirana:love::bravo::love:, da sem poleg cca 20 kg frišne pošte ;) pospravla še eno tono navlake:)-:)-:)-. In cel dan, ko odgovarjam sitnim strankam po telefonu, se smejem. Zakaj? Ker me je zjutraj moja dveletnica:roza: elegantno "speljala na led"...
mami, a Miklavž nosi pridnim, ja, pa Dedekl Mraz tudi? da. Nonica pravi, da je Božiček najbolj bogat, ker je iz Amerike. o.k., res je.. Mami, Miklavž bo čokolado, bone in trenerkico, dedi mraz bo konja, barbiko z vozičkom in puzle, božičku bom pa kar za "motoj bjez padaju pisaja". :bravo::bravo::bravo: Zza tiste, ki ste že izven takega govorjenja- otroški motor z akumulatorjem)

Si mislite to investicijo?

Glede na to, da bomo zadevo omejili za 99% vas sprašujem; kdo, za koliko in predvsem KAJ bo pri vas v "štumfkih" puščal....

Pozdrav :miska: iz Postojne....

lp, Bori
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darilca...
20.10.2004 15:21:53   
Lenny
:)- :)- :)- :)- Bravo miška :)- :)- :)- :)-
Tudi pri nas smo že pisali :) , zaenkrat samo Miklavžu. Mulček je PRIDEN že od septembra na ta račun :)- , dobil pa bo en hudo zaželjen bager. Smo se zmenili, da od vseh "zainteresiranih" skupaj. Za Božička bo pa že težje, tam bi vsak svoj paket, za želje pa ga raje nismo vprašali :)

Lp in prijetno pričakovanje praznikov

P.S.: jaz sem tudi pridna in sem pisala Miklavžu za eno sedemko na Lotu :)-

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darilca...
20.10.2004 15:24:08   
bori
Jest pa za 7 kar Božičku, nona pravi, da je bolj bogat.... :)-:)-:)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Darilca...
20.10.2004 15:25:55   
Lenny
Evo, in ker sva obe pridni, bova obe dobili :)- :)- :)- :)- :)-

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darilca...
20.10.2004 16:11:56   
VITA74
Živjo,

Pri nas nosita Miklavž - knjigico, sadje (kar poje mamica), sladkarije ( v zelo omejeni količino, ali pa raztalamo potem okrog), kakšno drugo malenkost, včasih denar in zbereno skupaj pa si potem sam izbere.
Božiček - ponavadi se skupaj odločimo in dobi dve-tri malo večja darila, letos bom tudi prvič zaposlena in imejo v službi tudi dedka mraza - upam da ga ne bomo zmedli :zmeden:
Tudi jaz sem že pisala za svoja darila, upam samo da bom lahko bila pridna?? :)-:)-:)-
LP :darilo:

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Darilca...
20.10.2004 16:54:30   
Urša
:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Darilca...
20.10.2004 17:07:34   
CUKRČEK
Ojla,
pri nas nosi samo Miklavž ( dedek mraz =nadomestek Miklavža za neverne, božiček pa je ena komercijala iz Amerike).
Prinese pa malenkosti (sladkarije , sadje, kako oblačilce...), nikakor pa ne daril visokih vrednosti.
Važno je, da se te Miklavž spomni.
Prinese pa tako starim kot mladim.

lp

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Darilca...
20.10.2004 17:25:04   
anaj
Pri nas Miklavž nosi sladkarije (malo). Božiček pa malo več. :darilo::darilo::darilo:

Anaj:kuza:

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Darilca...
20.10.2004 17:57:02   
kimi
ta motor hoče tudi fant najinemu pikcu kupit. Kdaj se pa lahko vozijo v njemu

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Darilca...
20.10.2004 22:05:43   
Anonimen
Pri nas je tko, da Miklavž prinese nekaj manjšega, potem pa dedek mraz nekaj večjega. Čeprav Miklavž zadnje čase mal preveč nosi doma...:zmeden2:

(odgovor članu bori)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Darilca...
20.10.2004 22:18:12   
Lepa Ana
Pri nas je enako kot pri Ribici. Miklavž malenkosti (knjiga + nekaj sladkarij, letos jima bo priložil tudi kakšni frajerski zobni ščetki), Dedek Mraz se pa izprsi. Jaz sem se odločila, da med letom igrač (razen sem in tja kakšne malenkosti ali ultra moderne igrače, ki jo kateri od otrok preprosto MORA imeti - a la Beyblade) ne kupujemo, zato pa malo pretiravamo za novo leto in ob rojstnih dnevih.

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Darilca...
21.10.2004 8:16:27   
Donja
Mi smo našemu enkrat na tžnici kupili beyblade za 500 sit in je bil ful popularen. Sta bila njegova bratranca tako navdušena nad njim, da sta zanj pisala ne vem komu. No in pol smo že kupili te tri bayblade in jih dobijo za Miklavža in kako čokolado. Za Božič pa kako oblačilo ali knjigo. Dedek mraz pa jih obdari v vrtcu.

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!