Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darila za 2 leti staro punčko - ideje? 12.8.2008 14:34:33
|
|
|
|
madejka
|
Moja nečakinja si je zaželela mrežo za ribe lovit To pač pride v poštev, če še gredo na morje. Drugač pa ful rada kuha in sesa.
|
|
RE: Darila za 2 leti staro punčko - ideje? 12.8.2008 16:02:51
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, takšne gospodinjske stvari v obliki igrač so zelo aktualne!
|
|
RE: Darila za 2 leti staro punčko - ideje? 12.8.2008 18:24:04
|
|
|
|
NTS
|
Naša dvoletnica pa ima trenutno pet dojenčkov, ki jih oblači, hrani, previja.. Tako, da je tudi dojenček z kakšnimi dodatki lepo darilo! lp
|
|
RE: Darila za 2 leti staro punčko - ideje? 12.8.2008 19:05:17
|
|
|
|
S@nta
|
kuhinja
|
|
|
|
RE: Darila za 2 leti staro punčko - ideje? 12.8.2008 19:55:35
|
|
|
|
Aja1
|
Mogoče kaj takega
|
RE: Darila za 2 leti staro punčko - ideje? 12.8.2008 21:26:35
|
|
|
|
Lu
|
Al pa kakšen otroški voziček. Pa kuhinja je tudi pri nas polno dela z posodami. Je pa dobila tudi eno fajn igračo. So kot eni malo večji čepki. V BB sem potem videla, da prodajajo. Spodaj pod šablono daš sliko, ki so priložene, in jih otrok fila z tistimi čepki katera barva je taprava. Naša se še zdaj rada igra s tem.
|
|
RE: Darila za 2 leti staro punčko - ideje? 13.8.2008 8:30:23
|
|
|
|
Balerina
|
Joj eni pa res prave gospodinje vzgajate . no je sej moja tud rada pomaga ampak vseeno se mi zdi da je sedaj čas za drugačno igro in ne za to da se uči pospravljanje, to bo moral tako ali tako delati. Smo ravno dobro praznovali pa je bila ful navdušena nad kolesmo, takim kot ga je že AJA1 prilapla, pa zelo rada se igra z lego kockami, sva ji kupla tiste kočke in ne že narejene figure, uživa pa tud pri sestavljanje sestavlakn, tako tistih lesenih kot tistih ki so v knjigici. Je bla pa zelo ponosna ko je dobila toaletno torbico, tako punčkasto, smo bli lih na morju in je potem s tisto hodila na tuširanje in umivat zobe
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
ali anj gre otrok pri enem letu v jaslibebijiali naj gre otrok pri enem letu v jasli?ja, mu bo koristilo (
52%)
ne, je še premajhen (
48%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!