skuštrana
|
Joj, Mič, jaz pa full vem kako ti je..No, pri nas je vsaj tamala vedno z mano, je pa zato možek bolj ali manj odsoten - odvisno od sezone..In je grozno, sva ravno včeraj imela en fajt zaradi tega, da se bo treba odločit kje bomo živeli..Ker v nedogled sem in tja ne bo šlo Nekako ti dopizdi. Se pa pri nas oba nekako bolj nagibava za Rijeko, je pa problem ker možek nekaj dela v Celju, nekaj na Hrvaškem in če bi želeli biti non stop skupaj bi morali biti pol leta v Slo, pol leta na Hr No, sicer je to izvedljivo, ampak nekje do šole, kaj pa potem? Kako pa se ti počutiš v Splitu? Eh, glede službe dol, vem da je težko, še za Hrvate jih ni, kaj šele za tujce...A mož pa ne bi prišel v Slo? Samo s tole birkracijo se it bitke je tud en klinc, ti povem. Pa potem službo najt kot tujec in to še z juga, morš met full srečo. Ali pa veze. No, jaz ti pa povem, da moj takooo zeloo trpi kadar smo tu - ni morja, se sploh ne zna orientirat Se pa strinjam, da nekaj boste morali narest..Ker Mičica se bo vsak dan bolj in bolj zavedala..Glej, jaz sem odrasla pri babici, pri starših sem bila čez vikende, ker so delali..In sem se nekega dne odločila, da ne grem k mami, ker je babi moja mami..Potem je pa mama vedela, da mora nekaj narest.