Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes sem si privoščila 12.9.2008 21:51:20
|
|
|
|
nanč
|
Mmmmm.... jaz bi tudi!Kolko evrov si se znebila?
|
|
RE: Danes sem si privoščila 12.9.2008 22:06:03
|
|
|
|
žigolino
|
Jaz tudi vem za Cejski konec pa še na dom pride
|
|
|
|
RE: Danes sem si privoščila 13.9.2008 8:00:24
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Nego obraza. Ja, zame luksus po .. parih letih menda. Ne spomnem se kdaj sem bila nazadnje. Res fajna me je dobila v roke.. me popedenala, namazala z nekimi fajnimi žaubami,.. zmasirala! V urci in pol sem bila kot "nova". Fajn. priporočam za Celjski konec. Da ne govorim,kako kožo imam.. kot dojenčkovo ritko! Kje si bla in kolk si plačala? Se jaz tud po 2 letih spravljam da me mel spedenajo. Lahko tud na ZS. TNX
|
|
|
|
RE: Danes sem si privoščila 13.9.2008 12:45:04
|
|
|
|
Meggi
|
Cena 29, za urco in pol nega +masaža vratu.. fajn da se topiš res! Priporočam na ZS, ČE KATERA ŽELI!
|
|
|
|
RE: Danes sem si privoščila 13.9.2008 13:41:32
|
|
|
|
lucika
|
jaz sem si pa včeraj na "celjskem koncu" privoščila koncert Gorana Karana. je pasalo skor tak kot tvoja kozmetičarka, in sem tud kot nova:))) mal smetim, ampak sem se morala pohvalit:)
|
|
|
|
RE: Danes sem si privoščila 13.9.2008 13:52:17
|
|
|
|
tanjusi
|
ne moreš verjet tudi jaz sem si privoščila na celjskem koncu šoping s kolegico, pa je tudi ful pasalo....
|
|
RE: Danes sem si privoščila 13.9.2008 14:06:17
|
|
|
|
sončnica13
|
Ja si me pa zdaj spomnila,..... jest imam pa še darilni bon za nego obraza za izkoristit-moram ta teden res poklicat! Komaj čakam
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?