Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Danes mi gre vse na k... 29.10.2005 14:03:02
|
|
|
|
Dejča
|
Ja, res je, že odkar sem vstala!!! Najraje bi šla spat nazaj! Moj misli, da je nevemkaj naredil, ker je pazil ta malo eno uro, mama je povabila sodelavko, da pride pogledat vnukinjo, pa se mi je sploh ne da gledati, ati je najprej počohljal psa, pol pa še vnučko - z isto roko, tašča mi je sešila prevelike hlače (menda misli, da še nisem shujšala od poroda) in še prekratke so!! Sicer sem že vse po spisku nap zaradi tega, a pomaga pa nič!! No, zdaj, ko sem to prebrala, se mi zdi že vse skupaj malo smešno. Pa popoldne imam še refleksno masažo stopal in zvečer gledališče, pa bo najbrž boljše??
|
|
|
|
RE: Danes mi gre vse na k... 29.10.2005 14:06:12
|
|
|
|
ZARA
|
U kako si našpičena...ampak ane kako paše, če se mal zlajaš !!??
|
|
RE: Danes mi gre vse na k... 29.10.2005 14:09:04
|
|
|
|
VITA74
|
da ne boš napizdila še maserke, jo lahko pošlješ k meni bi mi masaža prav prišla... so pa res grozni dnevi ko gre vse na Prijeten večer ti želim
|
|
|
|
RE: Danes mi gre vse na k... 29.10.2005 14:10:01
|
|
|
|
CatJa
|
Hov, hov
|
|
RE: Danes mi gre vse na k... 29.10.2005 15:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K., vse razumem, ampak to, da pa je oče z isto roko pobožal psa in otroka, tega pa ne. A je pes garjav, a ima kugo ali kaj? Naš pes je lizal otroka, tudi po obrazu mu je kdaj ratalo. Pa kaj. Samo zdravje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?