Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:21:42
|
|
|
|
ZARA
|
Pomemben podatek !!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:21:52
|
|
|
|
Annny
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:23:11
|
|
|
|
soncece24
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Jančika - ta pomemben korak še mene žal čaka
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:24:11
|
|
|
|
Pikapolonica
|
O, madona, to je pa za aplavdirat!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :pika:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:24:58
|
|
|
|
klavdijas
|
...........4 mesece odkar sem nahala :bravo::bravo::bravo:kaditi. Se mi pa ful velikrat sanja, kako enega prizgem ....... Lp, Klavdija
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:25:50
|
|
|
|
Pia73
|
Pri meni pa je že več kot pet let,... :bravo::bravo::bravo: Čeprav jaz sicer ne kadim, si ga na kakšnih feštah ali ob kakšnem piru ali pa zvečer še vedno kakega privoščim,... Ampak to ni skoraj nič. Sedaj, ko sem :nosecka: pa itak nič.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:26:35
|
|
|
|
ma-ja
|
Čestitam! :bravo::bravo::bravo::bravo: Je pa najbrž težko nehati, moja mama še zdaj nos dvigne ko kdo kadi, čeprav že skoraj 15 let abstinira.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:27:31
|
|
|
|
ZARA
|
Pri men je blo pa 15.07.05 ....10 LET !!!! Deset 8)!!!!
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:30:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Zara, mater, čestitke:bravo:! Jaz sem še vedno "kadilka" - točno vem, kako bi mi pasalo enega pricinit, uuuuuu.... ampak NE BOM! Prav zlušta se mi pa ne, razen ko sem noseča:zmeden:. Pojma nimam, kako je to možno, a med vsako nosečnostjo se mi je na začetku parkrat zluštalo ko noro:zmeden2:. Pa naj mi še kdo reče, da moram poslušat telo, ki že ve, kaj hoče:hudicek:.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:34:03
|
|
|
|
ZARA
|
Ja,pojma nima :)-...
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:34:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Pia, če bi si jaz enega prižgala, bi bila prej ko v enem tednu nazaj na škatli:(. Se predobro poznam...
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 15:42:00
|
|
|
|
Pia73
|
Jančika, če verjameš ali ne sem jaz to ves čas mislila,.... Pa mi je uspelo,.. :bravo: Še sama ne verjamem kako je to mogoče. Pa kak je to fajn,... Pri meni so redki dnevi, ko bi lahko rekla, da mi ne paše,.. :( Takoj, ko sem si nehala stiskat mleko sem imela čik v ustih,.... :grrr: Pa mi je potem uspelo nemogoče in je sedaj prav fajn,... Sem pa nehala kaditi v roku 14 dni, ko sem zvedela, da sem :nosecka: , čeprav sem skoz govorila, da mi to ne bo uspelo saj sem bila strastna kadilka - 1. škatlo na dan,... Samo se mi je pa :duda: v trebuščku tako smilila, da sem res čisto nehala,. Na feštah se ga zakadim, da drug dan ne vem od česa me bolj glava boli,... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 16:02:45
|
|
|
|
urbancek
|
Se strinjam BRAVO :bravo::bravo::bravo: Sama sem kadila 13 let. Sedaj ne kadim dve leti in pol. Vem kako težko je nehati. Sama sem kar nekajkrat poskusila, ko pa sem imela poškodbo glave, sem se zamislila, nad tem, da si tako skrajšujemo življenje, pa sem lahko nehala v trenutku. Pozdravček
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 16:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Pri meni je pa 15 mesecev odkar ne kadim in mi tudi diši ne več:bravo:.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 16:11:03
|
|
|
|
Maxica
|
Bravo za vas!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 16:21:27
|
|
|
|
india
|
Super punce, tudi pri meni teče 12.leto, čeprav sem vmes kdaj vzela kak cigaret, pa me ni potegnilo več nazaj :bravo::bravo::bravo: Kar tako, dosti lažje je življenje brez cigareta!:miska:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 16:42:08
|
|
|
|
dinika
|
bravo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 16:44:24
|
|
|
|
lenika
|
Jaz sem nehala pred 5. leti in budala sem pred slabim letom spet začela, najprej sem samo občasno kakšnega skadila in sploh se nisem zavedala, da število pokajenih cigaret na dan strmo narašča. In sedaj sem zopet na 1 škatlici na dan.:(( Ker sva se z možem odločila, da bova poskušala začet delat na :duda: sem se odločila, da se bom takoj po dopustu spet začla odvajat.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 16:51:30
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Super :bravo:, zakaj si pa nehala:zmeden2:? Sama imam obletnico v septembru, bo 2 leti, sm ful lahko pustila, poskušala sem že prej je bila pa kalvarija, ne vem zgleda, da morajo biti vse zvezde na pravem mestu, da ti uspe. Še enkrat, BRAVO :bravo: LP :sloncek:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 17:32:26
|
|
|
|
digi
|
Halo punce, jaz imam čez 5 dni obletnico- he he- 13 mesecev, torej eno leto in en mesec. Kadila sem cca. pet let. Jaz sem od zdravnika dobila navodilo, da naj neham zaradi bolezni in čez dva dni sem res nehala. Nič ni bilo hudo, sem mislila, da me bo mantralo pa NIČ!!!! Sigurna sem bila, da se mi bo zaluštalo, ko bom veni v družbi in bom kaj spila, pa NIČ!!!! :bravo::bravo::bravo: SEm full vesela in vsem želim toliko uspehov. Je pa res, da sem se v enem mesecu zredila za skoraj 7 kg. Sicer tudi zaradi zdravil, ampak večino zaradi čikov.... No v šestih mesecih sem prišla na svojo prvotno težo in evo ga... še vedno sem na istem.... :bravo::bravo::bravo: Upajmo, da bo kmalu kaj več :)-:)-:)-
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 18:45:17
|
|
|
|
urši*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:¸ js si grem pa glih zdele enga pržgat:hudicek::ups:
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 19:52:34
|
|
|
|
Rozika20
|
Ha! Jaz pa nikoli nisem kadila :bravo:.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 19:57:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Rozika, to je pa sploh najboljše:bravo:! Aleksandrin, ves čas, ko sem kadila (10 let), sem vedela, da bom nekoč nehala. Zares sem se odločila leto po poroki, predvsem zaradi športa in malo tudi zato, ker sem hotela nehati precej časa pred tem, ko bi morebiti zanosila. Takrat še nisva razmišljala o naraščaju, a nekako se nama je zdelo, da bova nekoč imela otroke. Nehala sem čez noč, ni me matralo in tudi zredila se nisem.
|
|
|
|
Danes je točno pet let.... 20.7.2005 20:21:23
|
|
|
|
HuAnita
|
Aaaaaaa, če bi Joea vprašala, če še 'pušiš', kaj bi rekel, aaaaaaa......?;):)- :)- :)-
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?