Činkula
|
Čao! Končno sem se opogumila in se prijavila. Upam, da mi boste pomagale s kakšnim fajnim nasvetom. Danes imam pa jaz slabo vest zaradi svoje mame. Doma smo pičlih 200 m narazen, vsak v svojem bloku. Naj povem, kaj me muči: predvčerajšnjim sva se končno (po dolgem času) spravila počet tiste stvari, ko pozvoni na domofonu MOJA MAMI. OK, še dobro, da ni kar gor prišla, ker ima ključ - konec luštnega; včeraj zvečer sva z možem stikala za sladkim, pa nisva nič pametnega našla - piškoti so šli, nutella tudi, čokolada tudi in sva se odločila, da ne bova več tega kupovala, saj sva že širša kot daljša, pa ravno kliče MOJA MAMI in ji povem, kaj se dogaja. Miška je zaspala, mož pred tv, jaz pa za računalnik. Ura je bila 22.30, ko en pozvoni na vratih - MOJA MAMI!!!! Nama je prinesla pecivo. Moj jo je na vratih tolk čukasto pogledal, da sem bla kar jezna nanj,...pa čeprav tut meni ni pasalo, da kar pride takole zvečer, ampak - saj nama je sam dobro hotela; evo, danes dajem perilo prat, nekdo pozvoni na vratih - MOJA MAMI!!!!!! Je prišla malo vnukinjo pogledat...Saj lepo, ampak, na živce mi gre, da kar takole uleti. Če bi tašča takole hodila, bi si jaz gotovo jezik zbrusila... Pa sem bila slabe volje, ampak ona tega enostavno ne razume. Nič se ne da pogovoriti z njo, tako da to odpade, ker je težak človek in ima vedno vse prav. Ne me narobe razumet, rada jo imam, ona obožuje svojo edino vnukinjo, pa vendar... SVETUJTE MI, PLIS!!!!
|