klarisa
|
Gea1, sej je prav da daš ven, tudi da se zjočeš...sama osebno sem rabila čas, da sem prišla v to fazo čeprav sem si prej tud govorila, da nism obremenjena pa ne vem kaj še ampak notr sm pa čist drugače čutila...Ne vem, mogoče me je rešila vsa popoldanska aktivnost , predvsem pa plesne oz. krasna družba od katere vse komaj čakamo, da se vidimo..pa aerobika...Ne, da sem zdaj preobremenja (no, včasih tud mal) ampak ne ostane ti sploh čas razmišljat predvse pa moraš uživat in mora ti biti v veselje..potem vidiš, da se pa vse le ne vrti okoli otroka, da so tudi druge stvari ki te lahko razveselijo..tudi moj dr. ki mi izvaja akupunkturo je rekel, da ko je telo pod stresom, pod neprestano mislijo oz. obremenitvijo npr. otroka, zanositve,nosečnosti telo odreagira ravno nasprotno in potem nastane tisto, kar je pač pri meni, Nič. Res je, da je vsaka ženska drugačna ampak zase vem, da sem bila že na pol poti za Lj-polje in zadnji čas sem splezala ven iz krize. Tudi moja mami zdej pravi, da sem včasih govorila samo o nosečnosti, vsak dan printala članke, pa vitamine,pa plodnost, koledarčki in zdaj ona da povod da se o tem pogovarjamo pa še to kar hitro zaključimo, ker sem prepričana da ko je čas za to, bo ratal z vitamini ali brez...Če se rabiš še kaj pogovorit, da ti bo lažje mi lahko pišeš na privat pa se bomo zmenile,ok? :rozica::rozica::rozica::rozica: za vse
|