Maxica
|
Mi smo mu en čas potem, ko je bil čez dan že suh, še dajali pleničko ponoči, pa se je vedno zbudil in rekel, da gre lulat, pa tudi zjutraj je bila plenička načeloma suha. Tako da sem potem en dan kar vzela stran pleničko tudi ponoči in nikoli ni bilo problema. Edino zadnjič smo pa imeli "nesrečo". Spi pri nama in jaz sem lih orng zaspala, nakar me zbudi ob pol enih in ves paničen, mama, lulat, lulat, meni pa ni bilo nič jasno. Sem mu rekla, naj gre, ampak je tudi on bolj v spanju kot ne, vse to doživljal. Nakar je počepnil in se polulal. Po moje, da je mislil, da je šel na kahlico. Seveda sem bila totalno jezna, polulal mi je blazino, rjuho, jogi je bil čisto namočen. In ob enih ponoči vse to menjavat in čistit res ni bilo prijetno, sem bila res huda. Ampak sem videla, da se je ful zasekiral in mu je bilo ful žal, tako da sem potem še jaz zasekirala, ker sem ga tako zamorila. Je pa res ful veliko spil, preden je šel spat, zato smo zdaj to ukinili. Je spil tudi po 3,4 dcl tekočine v postelji, valjda, da ga bo tiščalo na wc. Jaz bi mu v tvojem primeru kar dala pleničko gor, iz varnostnega razloga, da mi postelje ne zmoči, bi ga pa nekak vzpodbujala, da se mi zjutraj zbudi s prazno. Mi smo naredili eno tako veliko ribo in potem je za vsako kakanje (s tem smo namreč ene parkrat imeli problem, pa se je kar v hlače ) pobarval eno lusko. Ko je bila cela riba pobarvana, je dobil eno veliko nagrado. Saj ni point v tej nagradi, ampak v tem času je nekak dobil občutek, zakaj in kako. Me je pa mama že opozorila, da se zna zgoditi zdaj, ko je malo hladneje, da mu bo kdaj ušlo, saj ga lahko malo zazebe, pa ga potem mehur malo "izda". Ne biti hud nanj, po moje se on tudi ful sekira.