|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dan ovulacije
5.7.2005 7:53:57   
A_A
Lep jutranji pozdravček! :rozica:

Kdaj je dan ovulacije:
po :hudicek: je BT 10 dni okoli 36,4, potem pa pade na 36,3 (dva dni), nato naslednji dan temp. naraste na 36,4, 36,5, 36,6, nato 36,7 in gre gor do 36,8 ali 36,9 do :hudicek: ko spet pade na 36,4

zanima me, takrat ko imam 36,3 dva dni: ali je dan O prvi dan ali drugi dan ali kdaj?
torej: ali je drugi dan že prepozno, če imava z mojim dragim "športni dan" :sloncek:

upam, da nisem preveč zakomplicirala?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dan ovulacije
5.7.2005 7:56:57   
Anonimen
Meni se zdi, da je tako da ovuliras pred tem, ko ti temperatura naraste na najvisjo tocko, to se pravi pred dnem, ko je bila BT 36,8 ali 36,9. Lahko pa da sem vse narobe razumela, sej ves blond in to.:)-

Upam, da ti bo znala katera bolje pomagat.

(odgovor članu A_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dan ovulacije
5.7.2005 8:35:39   
girly
se strinjam z mucomaco. dan preden je BT 36.8 ali 36.9 imaš O. Ti pa svetujem, da kljub temu redno :sloncek: vsak drugi dan in O ne morta zgrešit :)-

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dan ovulacije
5.7.2005 8:58:07   
A_A
jaz pa sem mislila, da je O takrat, ko je krivulja BT na najnižji točki, takole namreč piše na ringaraji pod rubriko Ovulacija in plodni dnevi:
"v času ovulacije (ob sprostitvi jajčeca) se telesna temperatura poviša za 0,3 do 1 stopinje zaradi hormona progesterona, ki pa potrebuje nekaj časa, da v telesu povzroči učinek povišanja temperature. To pomeni, da so plodni dnevi 2-3 dni pred povišanjem temperature in morda še na dan povišane temperature."

hm?! :zmeden:

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dan ovulacije
5.7.2005 9:22:01   
Zmajevka
Ti imaš malo čudno BT, običajno je namreč minimum en dan pred maksimumom in potem se vse sklada.
Meri si več mesecev in riši graf.
Pri meni je približno vsak drugi mesec zgledna krivulja, ostalo pa kr neki.
Srečno
Zmajevka

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dan ovulacije
5.7.2005 10:31:54   
melodija
:zmeden:Joj, vidim, da bom morala še marsikaj pogruntati!¨
Sem namreč nova tu, smo šele prejšnji mesec začeli "delati" na "ustvarjanju otročička".
A ve si vse merite vsak dan temperaturo?

Lp!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dan ovulacije
5.7.2005 10:44:57   
A_A
Draga Melodija,

pri meni je bilo tako, da sva si z možem zaželela novega člana in sem prenehala s KT. Potem sem imela različno dolge cikluse in sem malo srfala po internetu za informacijami, kaj bi bilo to narobe z mano, pa G mi je dala tabletke za folno kislino (o kateri nisem imela pojma za kaj je potrebno to papcat) in nato naletela na tale forum. tu so vse punce ful uredu ;), če imaš kakršnekoli težave ti povedo in pomagajo

ljudje pa smo različni, enim pač nenačrtovano rata narediti :duda: in se nikoli ne sprašujejo o svojih menstruacijskih (ovulacijskih) ciklih, druge imajo raznorazne zdravstvene probleme, še druge pa smo malo bolj ozaveščene in se rade pozanimamo o stvareh v katere se spuščamo (npr. :duda: in :nosecka:) Poleg tega pa sedaj ko spremljam tale forum, sem se že marsikaj novega naučila o sebi, svojem telesu in čudoviti naravi, ki je poskrbela za enega najbolj zapletenih kemičnih procesov v ženskem telesu

pa veliko uspeha pri delanju :duda: in proučevanju same sebe

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dan ovulacije
5.7.2005 11:02:25   
melodija
Hvala za tako lep odgovor, A_A!
:) In hvala za lepe želje! Enako želim tudi tebi!

Lp, Melodija

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dan ovulacije
5.7.2005 11:44:03   
emaa
melodija ne rabiš si meirt temperaturo, to pride v poštev, če ti recimo v pol leta ne rata, da ugotoviš kdaj imaš ovulacijo in glede na to takrat pač več :sloncek:

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?