|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Damjana Golavšek PESMI
24.6.2013 10:11:59   
3Sonček3
Spoštovani uporabniki RR!
Lepo bi vas prosila če ima kdo pesmico od Damjane Golavšek RAD IMEJ ŽIVALI. Pesmica nam je zelo všeč a je nikjer na internetu ne najdem. Lepo vas prosim za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Damjana Golavšek PESMI
24.6.2013 10:46:03   
3Sonček3
al pa pesmica z besedilom "...ker žabe delajo japi japi du, japi japi du..." sploh se je ne najde na internetu. Niti kako je naslov in kdo je izvajalec kaj šele kej druzga.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2013 14:16:34   
hrabra miška
Jaz sem našla samo tole: http://www.youtube.com/watch?v=5VE1yiycGG8
Poje jo pa Neca Falk

LP

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2013 17:55:44   
3Sonček3
Hvala a ni prava. Ta ki jo mi iščemo je dosti "lepša" :)

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2013 19:43:58   
Dilove*
http://www.damjanagolavsek.com/arhiv/g_koticek/b_radimejzivali.html

Na googlu sm jo nasla v par sekundah..Kliknes gor in si jo preneses na racunalnik.

You raise me up, so I can stand on mountains... You raise me up, to walk on stormy seas. I' m strong when I'm on your shoulders...You raise me up, to more then I can be. <3

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2013 20:05:49   
3Sonček3
Hvala. Sm gledala na njeni strani pa nism našla teh povezav za download. Hvala

(odgovor članu Dilove*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?