Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 20:42:26
|
|
|
|
helloKitty
|
Damjan Murko ni vaš prijatelj Znani Slovenci na Facebooku Družabna kronika, pred eno uro Ljubljana - MMC RTV SLO Ste prijatelj Damjana Murka na Facebooku? Naj vam povemo, da niste. Damjan nam je namreč razkril, da je njegov profil ustvarila neznana oseba. Samooklicani Štajerski slavček je za MMC povedal, da ne ve, kdo je ustvaril njegov profil, on ga včasih le pregleda. Ta profil se je razvil v pravi forum o Murku, kjer pa najdemo precej negativnih komentarjev. "Prijatelji", ki so zapisovali misli na profilu, ki nosi ime Damjana Murka, so med drugim zapisali: "kok mam jst kul prijatelja ... NOT" in "čestitam tebi in tvojemu možičku Damjan ... ups!!! tvoji ženički", a tudi "DAMJAN MURKO LJUBIM TE!" Vednar se Damjanu to ne zdi slabo. "Zdi se mi zanimivo, da si ljudje vzamejo pet minut časa, da o nekom napišejo nekaj slabega. Jaz za to nimam časa. Od tistega, ki ga ne maram, se raje obrnem stran." Murko ne bi ustvaril Facebook profila, kar bi nato bil svojem oboževalcem malce preblizu. "Treba je držati pravo distanco do publike, da se identificirajo, ampak daleč, da me obožujejo." Fotografije iz poroke ni dal na Facebook Damjan, temveč neznani avtor njegovega profila. Foto: MMC RTV SLO " Treba je držati pravo distanco do publike. Dovolj blizu, da se identificirajo, ampak daleč, da me obožujejo. " Damjan Murko
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 20:43:44
|
|
|
|
caillou
|
Ja pa ne nooooooo .
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 20:47:31
|
|
|
|
Vrtnica79
|
HelloKitty ti pa nemoreš iz svoje kože, ne? Da nisi ki ti ta neznan avtor
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 27.6.2008 20:48:18 >
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 20:48:08
|
|
|
|
Zamima
|
Zdaj pa naj rečejo še, da Turk ni pravi, pa se zjočem
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 20:49:49
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Zdaj pa naj rečejo še, da Turk ni pravi, pa se zjočem Ja, pa še zvem naj da moja Margereta sploh v resnici ni prava Margereta ?!?
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 20:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Solze mi tečejo po hrbtu
|
|
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 21:02:24
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 HelloKitty ti pa nemoreš iz svoje kože, ne? HelloKitty je zaljubljena vanj , sto posto.
|
|
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 21:05:02
|
|
|
|
caillou
|
Ja kaj, sej je fest dec. Čutna usta tudi meni zašibijo kolena.
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 21:07:14
|
|
|
|
Vrtnica79
|
.............. in glas ima tudi nebeški .........................
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 27.6.2008 21:17:33
|
|
|
|
Pobalami
|
|
|
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 7:25:13
|
|
|
|
issa
|
|
|
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 9:18:42
|
|
|
|
.ču
|
Že en čas ni blo nč slišat o njem ...in tolk, da vemo, da še miga je "mojster samopromocije" poslal spet sporočilo v svet ...in kaj je naslednje kr lahko pričakujemo ...mogoče bo spet začel dobivat grozilna pisma, al pa ga bo levi čevelj na mezincu ožulil ...nemara jih s soprogo celo zalotijo pred ginekološko ambulanto .... Kdo ve, kaj nam še servira tale mladenič ....
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 21:18:38
|
|
|
|
LoCa
|
kje je pa link? zihr je ta neznana oseba un skriti gej
|
|
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 21:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: .ču Že en čas ni blo nč slišat o njem ...in tolk, da vemo, da še miga je "mojster samopromocije" poslal spet sporočilo v svet ...in kaj je naslednje kr lahko pričakujemo ...mogoče bo spet začel dobivat grozilna pisma, al pa ga bo levi čevelj na mezincu ožulil ...nemara jih s soprogo celo zalotijo pred ginekološko ambulanto .... Kdo ve, kaj nam še servira tale mladenič .... Ja Drgač pa trenutno srček murko z prelestno ženico futra labode
|
|
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 21:20:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Ja kaj, sej je fest dec. Čutna usta tudi meni zašibijo kolena. MHM. Meni pa tvoj komentar.
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 21:24:11
|
|
|
|
LoCa
|
karin, a ti ga kr skoz okno gledaš al kako
|
|
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 21:27:38
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa karin, a ti ga kr skoz okno gledaš al kako srečnica ...
|
|
RE: Damjan Murko ni vaš prijatelj:) 28.6.2008 21:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa karin, a ti ga kr skoz okno gledaš al kako Ja najbulš. Se preselim v trenutku . Pravjo da je v ribnci na travniku pred občino še za en šotor placa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?