|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Damjan Murko
1.3.2005 20:31:47   
mehurčica
:)-:)-:)-

http://www.fotosplet.net/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=102&mode=thread&order=0&thold=0

Spodaj si preberite komentarje.:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Damjan Murko
1.3.2005 20:35:21   
india
A smo bile kot najstnice vse takšne????:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Damjan Murko
1.3.2005 20:38:53   
frutka_
Ne!?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Damjan Murko
1.3.2005 20:41:55   
Teni_
Joj, toti kmet je iz mojega kraja. Full pravi, kako nima punce in tako naprej. Ja, bo že videl hudiča, ko ga bom enkrat slikala. Hodi z veliko starejšo punco, pri njej tudi živi. Ona ima otroka, ki hodi v OŠ. On pa to zanika. Bedak.

lP,
Mojca:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Damjan Murko
1.3.2005 20:42:42   
india
Mojca se pravi, nisi njegova oboževalka????:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Damjan Murko
1.3.2005 20:44:07   
TaRe*
men je on še bol mim,ko FM.:zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Damjan Murko
1.3.2005 20:46:20   
ZARA
...ma nej poje fant ce misl,da obvlada...mal je antipaticen,mal...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Damjan Murko
1.3.2005 20:47:15   
.ču
Evo *tare,se strinjam:)kot Fredi Miler the second:)-

Prevec ma cajta,naj nam ga mal odstopi:)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Damjan Murko
1.3.2005 20:51:04   
TaRe*
po pravic...me je zjezal,ko je rekuna E+...jaz se svojega poklica ne sramujem,kar naglas povem,da sem oz bom slaščičar...:grrr:matr,ka pa se je tle za sramovat.pa eno pecivo je speku,z imenom LEPI DAMJAN:Da te kap.Sem pa misnla,da je tatopu,sem kr mal presenečena,da ma žensko.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Damjan Murko
1.3.2005 20:58:09   
Teni_
Joj, ne. Niti slučajno. Sploh, ko se spomnim kakšen je bil prej. Moraš videt, ko gre po njenega sina na šolo in se vsa osnovna šola dere za njim, da je peder. No, deljuje že tako.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Damjan Murko
1.3.2005 20:59:10   
Bela
Mater pa kolko make upa ma:ups::ups::ups:...trepalnice, pa ustnice...ko ena mala gejša:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Damjan Murko
1.3.2005 20:59:24   
Mojca20
Jest do E+ zanga nisem slišala, tko da ne bom komentirala....prvi vtis: :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Damjan Murko
1.3.2005 21:01:51   
Mojca20
Una z E+ je pa itak ena kra.., svoje goste ponižuje, včeri je Rada Muleja vprašala če je bil v osnovni šoli luzer, ker je postal samo frizer!!!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Damjan Murko
1.3.2005 21:09:10   
TaRe*
Ta Jelena je res mal premaknjena,jaz skos pravm,da je nam gledala,pol pa gledam,pa se jezam.:grrr:
Zadnč jo je Alenka Pintarič dobr.Jo je ene parkrat tko zabila,da je kr pozabla,kaj je hotla vprašat...čimveč takih.:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Damjan Murko
1.3.2005 21:40:31   
Anonimen
Jao, a lohk bruham?

bruhbruhbruh:)-

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Damjan Murko
1.3.2005 21:41:36   
Teni_
Ribica lahko, samo ne meni za ovratnik:)-

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Damjan Murko
1.3.2005 21:42:26   
SANDY
Ma ta je zihr buzi :)-:)- mi liči na danny-ja :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Damjan Murko
1.3.2005 21:42:46   
Anonimen
Ma bi rajš njemu...:hudicek:

Joj, kok sm žleht. Sam sori, taki titpi so meni fuj. Vsi neki prliznjeni in bljak...brrrr...:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Damjan Murko
1.3.2005 21:43:06   
filipinka
JA, res ta jelena...:)-je, danes pri pogovoru o nkem tekmovanju za mis poročenih žensk-ne vem kak se že reče-vpražšala, če pride tud kaka nosečnica...in??? Tako me je razkurla...sama sebi je odgovorila, da itak nočnica v devetem mesecu ne bi bila lepa:hudicek:. Ta je še bolj prismuknjena kot tale peder Murko.:)- Mater je nališpan...pet še ga pa nisem slišala!

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Damjan Murko
1.3.2005 21:44:03   
Teni_
Joj, boljše, da ne. Bom poiskala, če je kje na internetu, potem pa lahko bruhaš.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Damjan Murko
1.3.2005 21:49:08   
filipinka
Pa so rekli na radiu City, da so nemci veletrotli:)-, ker že ne vem koliko tednov norijo s tem Schnapijem-Ein kleiner Krokodil:zajcek:, kaj pa te mi????
Pojavljajo se neki čudni pevci, če jim lahko tako sploh rečemo...Frediji, pa Murki, pa kumarce, pa...ADIJO!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Damjan Murko
1.3.2005 22:02:12   
Teni_
Lahko pa ti povem nekaj besed iz njegove pesmi. Mi je bila tako bedna, da sem si zapomnila. Na žalost ne najdem nič na internetu. Gre pa nekako tako:

ljubezen je lepa, ljubiti moraš znati, da prehitro ne postaneš ati. On je postal ati celo brez seksa. Oz. bi se lahko reklo očim.

lP,

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Damjan Murko
1.3.2005 22:12:09   
Pikapolonica
Edino pametno kar ga je Jelena vprašala, je bilo pa to, kako razproda svoje plošče. A tako da mu jih 100 kupi ata, pa 100 mama in 200 stari ata.... :)-:)-:)- Jaz bi prej rekla, da si jih kupuje sam, pa potem spi na njih, ko je tak sam vase zaljubljen....

Pecivo LEPI DAMJAN.... Lepo te prosim. Pa če bi bila tako lepa kot Cindy Crawford, ne bi peciva nikoli poimenovala Lepa Pikapolonica.... Da ne govorim o tem, kako je to pecivo izgledalo!

Ah, škoda besed!

LP, Pikapolonica :pika:

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Damjan Murko
2.3.2005 9:31:18   
Blink1
Moja mama ga uči na Živilski...:(

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Damjan Murko
2.3.2005 14:21:50   
NinKa
Jaz sem pa na tej strani nasla enga svojga sosolca iz gimnazije.

Groza, vcasih je bil bolj luskan. Ocitno dela na radiju Net Fm.

Mater sem jaz out, se vidi da sem se preselila v Močvirje

http://www.fotosplet.net/portal/modules.php?name=News_brez&file=article&sid=572&mode=&order=0&thold=0

Btw. Ribica kako naredim aktivni link?:ups:

:sloncek::kuza::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?