Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 14:48:21
|
|
|
|
KIKI****
|
...tko sem jezna in žalostna ko V petek sem sadila krompir, kifeljček, sejala rdečo peso, rdečo redkvico, peteršilj, drobnjak, solato, korenček, por. Zdaj me pa zanima kaj bo z mojimi pridelki, ki so na vrtcu (sicer sem jih pokrila z tistim za pokrivanje... ampak tašča je rekla ti kar posadi saj sem jaz tudi,..pa vsi sosedje okrog tudi. upam da bo vsaj kaj ven prilezlo...
|
|
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 14:50:45
|
|
|
|
total
|
A že sadila si?? Mi še nič,bo treba kr počakat.
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 14:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tud še nismo nič, ponavadi sadimo sredi aprila.
|
|
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 16:16:03
|
|
|
|
bumerang
|
A drugi lahko tudi odgovarjamo? Če zemlja ne bo pomrznila, potem bo krompir definitivno počakal na boljše cajte, problem bi bil, če bi bil že zunaj in bi ti poganjki pomrznili. Če je zapadel sneg in se bo obdržal čez noč, potem bi jaz sejala še enkrat, sicer bo tudi seme počakalo. Saj bo spet kmalu toplo. Drugič pa raje kot taščo poslušaj vremensko napoved.
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 16:47:02
|
|
|
|
KIKI****
|
Seveda lahko druge tudi odgovarjate :) Zelo dobrodošlo je. Res sem jezna-zdaj bom počakala sigirno 3-4 tedne, potem bom pa kar ne bo prišlo (če sploh kaj bo) ven, vse še ekrat posadila in posejala ;(
|
|
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 16:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kiki jas sem tut že posadila in me ni strah. Solato imam že zunaj sem pokrila, tut čebulo sem posadila , krompir ni problema nima kaj bit saj tale sneg po moje nebo hudega.
|
|
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 17:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kako je pri vas,samo za Gorenjsko jutri in v prihodnjih dneh napovedujejo dosti pod nulo,zato bo tistim,ki so sadili zmrznilo.Jaz sem sejala v novi rastlinjak,ki se je pred eno uro podrl. Če si pokrila in ne bo zelo hladno,se bo še kaj rešilo.Krompir če zmrzne bo sladek.Zdaj lahko samo čakamo.
|
|
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 17:22:20
|
|
|
|
cmokec
|
Ojoj, Dalija. A ti je sneg podrl rastlinjak? Upam, da nimaš veliko škode.
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 17:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ljudje smo preveč pohiteli,zdaj pa imamo.
|
|
|
|
RE: Dalija eno vprašanje zate... 19.3.2007 17:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Cmokec škoda je kar velika,upam,da mi bo proizvajalec dal nove štange.Polivinil je tudi drag,kot hudič,samo sem bolj jezna zato,ker se je moj cel teden matral,da ga postavi.Ah,bo že,samo slabo kaže tale vremenska napoved.Ne vem kaj cestarji mislijo,nihče ne pluži,sneg pa čedalje bolj pada.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?