|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Daleron
20.3.2008 19:47:34   
Majabo
Zasledila sem, da ste nekatere nosecnice ze jemale tablete daleron.
Ker imam hud prehlad premislujem o vsem kar bi lahko pomagalo.
Koliko ste jih pojedle, res kaj pomaga? Jih namrec ne poznam prav dobro!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Daleron
20.3.2008 19:51:36   
onur
Če ni preveč hudo, se raje posluži kaj drugega. Vsaj jaz bi se. Med, veliko tekočine, ...

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2008 19:59:48   
eva1
Daleron je isto k lekadol...če ni vorčine ali bolečin ga ni treba jemat,raje med, topel čaj, C-vit...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2008 22:12:14   
Naja30
No jaz ti tudi svetujem, da najprej probaš naravne metode in veliko počivaš. Če pa imaš vročino, pa bi jaz raje lekadol.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 22:24:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2008 22:30:23   
tims
Meni je tudi moj G. prepovedal kakršnakoli zdravila, če pa že ne gre drugače, če imaš hude glavobole in vročino, pa raje vzemi Lekadol. Drugače pa si naredi kakšne vitaminske "bombe"(svež limonin sok, razredčen z vodo in sladkorjem, ali pomaranče....). Meni je vsakokrat pomagalo, pa sem bila v tej nosečnosti že štirikrat prehlajena. Če sem imela pa hud glavobol, sem se pa po čelu namazala s kitajsko oz. tigrovo mastjo, ki jo dobiš v lekarni. Z njo se lahko namažeš tudi pod nosom, če še nimaš vnetja pod njim od stalnega brisanja, seveda. Upam, da se boš kmalu pozdravila. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2008 22:32:54   
NAVT
Jaz sem pa Daleron poleti dobila v porodnišnici (Izola). Daleron je paracetamol in ni nič strašen.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 22:39:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NAVT)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2008 8:38:07   
Majabo
vrocine nimam, vendar pa zelo hud kašelj, vneto žrelnico da norim kako boli, z nosa in oci mi lijejo potoki,....
še eno tako noč...pa se mi bo zmešalo
vem da zdravniki nič ne dajo
ampak samo s c vitaminom in caji tega ne bom pozdravila še dneve  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2008 10:49:49   
l.daisy
lekadola ne smeš, če nimaš vročine... pa tudi če boš šla k zdravniku, ti verjetno ne bo dal nič, ker nimaš vročine, svetoval ti bo počitek, veliiiiiiko tekočine, med in limone, propolis brez alkohola (api baby), žajbelj za grgranje, mogoče granobil...
veliko več pa nimaš na izbiro... mogoče edino prežgan sladkor in mleko...
eni pravijo, da lahko prežgan sladkor in šnops, ker alkohol izpari, potem pa zaliješ z vodo in daš noter čajno vrečko... jaz bi ostala pri sladkorju in mleku... nagravžno za spit, ampak pomaga...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2008 10:54:26   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Daleron poleg paraetamola vsebuje se psevdoefedrinijev klorid in dekstrometorfanijev bromid. mislim da zato priporocajo lekadol, ki teh pomoznih sestavin nima...raje vsega cim manj...

Ni res.

Daleron=Lekadol=Panadol=paracetamol (vse dovoljeno)

Daleron Cold 3 je pa to, kar ti opisuješ (ni dovoljeno), pa Coldrex je podoben

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.