Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dajte malo pomagat :-) .... 5.12.2005 11:21:48
|
|
|
|
alisia
|
Glih v petek ga je mož kupil v BC za našo pikico . Zaenkrat smo zadovoljni, čeprov ga mamo samo par dni in se je samo 2x peljala v njemu. Sam zgleda ful dobro,pa ful funkcij ima. lp nina
|
|
|
|
RE: Dajte malo pomagat :-) .... 7.12.2005 16:18:05
|
|
|
|
mmojca
|
tudi mi moramo kupiti avtosedež. kako pa se obnesel kaj na testih? Lp Mojca
|
|
|
|
RE: Dajte malo pomagat :-) .... 7.12.2005 17:52:12
|
|
|
|
b.nika
|
Tudi mi se odpravljamo po nov avtosedež in mislim, da se bomo odločili za tega. Jaz mislim, da je ok, sva spraševala v BC, pa so rekli, da je zelo dober. Fajn je , ker se lahko razširi in oža. Pa nasploh se mi je dopadu, ko sem ga videla- zgleda zelo varen.
|
|
|
|
RE: Dajte malo pomagat :-) .... 8.12.2005 20:59:58
|
|
|
|
*maja
|
Kolikor sem jaz gledala teste, je bil nekje pod vrhom, takoj za Roemerjem in Maxi Cosijem, tako da je kar v redu. Mi gremo jutri pogledat, da vidimo kako in kaj izgleda. Samo po moje ga bomo kar kupili.
|
|
|
|
RE: Dajte malo pomagat :-) .... 8.12.2005 21:16:38
|
|
|
|
Grascakinja
|
daj otroka prvo not sedet. Moja je super sedela v Romerju, Maxi cosi pa jo je čudno spuklal. To je bil pol edini kriterij.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?