Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dabrostonke prosim za uslugo 2.3.2005 16:53:13
|
|
|
|
KIRA
|
če daš mail ti pošljem sliko - sken...
|
|
|
|
Dabrostonke prosim za uslugo 2.3.2005 17:04:51
|
|
|
|
Skorpija
|
Sem ti poslala - HVALA!!!!
|
|
|
|
Dabrostonke prosim za uslugo 2.3.2005 17:05:40
|
|
|
|
Skorpija
|
aja:ups:hm, na privat sem ti poslala a ne... :zmeden:
|
|
|
|
Dabrostonke prosim za uslugo 2.3.2005 18:48:55
|
|
|
|
Tina76
|
Didrogesteron redko povzroča stranske pojave, ki tudi ne zahtevajo prekinitev zdravljenja. Redek pojav krvavitve sredi menstruacijskega ciklusa preneha s povečanjem odmerka zdravila. Redko se lahko pojavljajo izguba apetita, napetost v prsih, slabo počutje, glavobol, vrtoglavica in občutek napihnjenosti. Zelo redki so pojavi migrene, depresije, sprememb vrednosti jetrnih encimov in zlatenice. Zelo redko se lahko pojavijo znaki preobčutljivostne reakcije, ki se kaže z izpuščaji, srbežem, urtikarijami ali oteklinami. Lahko povzroča retencijo (zastajanje tekočine v telesu.) Evo ti...... se vidi da imam preveč prostega časa. LP Tina
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.