Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 25.1.2009 11:19:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Temu drugemu zdravilu se reče Utrogestan.Vedno prej dvakrat sem mela dabraston in nikoli nisem zvozila sedaj pa sem mela od 4-11 tedna Utrogestan in v četrtek bom dopolnila 12.tednov.Se jih daje v nožnico 3x2na dan.Škatlico imaš 5.dni in stane 12Eurov. LP Mojca
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 25.1.2009 12:57:31
|
|
|
|
fragola
|
Ali pa Prometrium, ki se ga dobi samo v tujini (v Italiji), meni mi je zdaj pomagal zdaj sem stopla v 20teden.
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 25.1.2009 21:43:00
|
|
|
|
buča
|
najlepša vama hvala
|
|
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 27.1.2009 8:11:48
|
|
|
|
anci banci
|
prometrium je tudi meni "pomagal" sem v 16 tednu
|
|
|
|
RE: Dabroston ali še eni podobni tbl.. 27.1.2009 9:44:40
|
|
|
|
Vitaebella
|
Anči Banči, živjo! Sem brala tvoje poste za nazaj, ko si bila v fazi kot sem danes jaz (3. dan po ET), pa me zanima, koliko so ti jih vstavili in koliko zamrzjenčkov imaš. Jaz sem pridelala 9 celic, 6 se jih je oplodilo, dva so vstavili in danes sem izvedela, da imam samo enega eskimčka :(. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?