|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston ali še eni podobni tbl..
25.1.2009 10:47:21   
buča
Živjo!Jedla sem Dabroston v 2 nosečnosti zarad grozečega splava.Zdej mi je pa dr.Požlep iz Lj rekla,da če bom še kdaj noseča,naj grem raje po neko zdravilo,ki je v Italiji ali v Avstriji,ki je še boljše od Dabrostona.Mislim,da se tud začne na D,nisem pa stoposto šur.Če katera ve,kako se reče temu zdravilu,naj mi prosim napišeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston ali še eni podobni tbl..
25.1.2009 11:19:38   
Sulfinija
Temu drugemu zdravilu se reče Utrogestan.Vedno prej dvakrat sem mela dabraston in nikoli nisem zvozila sedaj pa sem mela od 4-11 tedna Utrogestan in v četrtek bom dopolnila 12.tednov.Se jih daje v nožnico 3x2na dan.Škatlico imaš 5.dni in stane 12Eurov.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2009 12:57:31   
fragola
Ali pa Prometrium, ki se ga dobi samo v tujini (v Italiji), meni mi je zdaj pomagal zdaj sem stopla v 20teden.user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2009 21:43:00   
buča
najlepša vama hvalauser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2009 8:11:48   
anci banci
prometrium je tudi meni "pomagal" sem v 16 tednu

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2009 9:44:40   
Vitaebella
Anči Banči, živjo!

Sem brala tvoje poste za nazaj, ko si bila v fazi kot sem danes jaz (3. dan po ET), pa me zanima, koliko so ti jih vstavili in koliko zamrzjenčkov imaš. Jaz sem pridelala 9 celic, 6 se jih je oplodilo, dva so vstavili in danes sem izvedela, da imam samo enega eskimčka :(.

LP

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2009 11:52:40   
anci banci
ojla...Vitaebella

ja pridelala sem 5 celic, 4 so se oplodile , 2 so vstavili (en se je prijel) in 2 sta zamrznjena

Ful drižm pesti da ti rata:) user posted image user posted image user posted image pa seveda sporoči

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?