|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston - konec jemanja
16.4.2007 12:12:33   
mama06
Pozdravljene,

prosila bi za izkušnje tistih, ki ste jemale dabroston.

Namreč, včeraj sem vzela zadnjo tabletko in danes se mi je ponovno pokazal rjav izcedek. Zanima me, ali ste tudi ve imele takšno izkušnjo, ko ste prenehale jemati dabroston. Govorila sem z G, ki pravi, da je to posledica prenehanja jemanja, saj na NS ni bilo videti nobenega hematoma ali kakšne druge spremembe. Skratka vse je bilo OK. Danes je 12T3D in me rahlo skrbi, da ne bo kaj narobe.

Prosim za pomoč! Res me skrbi, saj smo že imeli ss in ne bi rada, da se to ponovi user posted image !

Hvala!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston - konec jemanja
16.4.2007 12:32:54   
tintin
Možno, da je res zaradi prenehanja jemanja. Meni ga je G napisala toliko, da ga imam do 14. oz. 15. tedna. Baje takrat posteljica zagotovo že prevzame vlogo "hranitelja".

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 12:38:42   
picola1
Ja, jst sem ga tudi jemala do 14 tedna, potem pa mi je G rekla isto in sem ga postopoma nehala jemat (najprej samo enkrat na dan, potem nič)...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 12:42:29   
mama06
Tudi jaz sem nehala postopoma . najprej sem jedla po 3 na dan, potem po 2 in nazadnje par dni po eno, tako da nisem nehala naenkrat.
Samo meni sta 2 ginekologinji rekli, da je do 12T treba jemat, ker potem ni več potrebeuser posted image . Sicer sem pa noseča 13T3D, samo, da je plod manjši za en teden.

LP

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 13:18:48   
annie
Jaz sem Dabroston naenkart prenehala jemat, jemala pa sem ga do konca 12.tedna. Vendar po tistem nisem imela več rjavega izcedka, menim pa, da je tako kot si rekla ta izcedek posledica prenehanja jemanja. Vso srečo še naprej!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 19:32:34   
Anonimen
Ali ste imele kakšne izcedke ob jemanju Dabrostona? 

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?