|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
27.1.2006 10:04:52   
enia
Pozdravljene,
imam vprašanje za tiste, ki ste jedle dabroston za spodbuditev user posted image . Jesti jih moram od 15. dne menst. ciklusa dalje 10 dni po 3 tablete na dan. Ostala sta mi samo še dva dni. Zanima pa me, če je bilo še kateri slabo po tabletih? Zadnje dni namreč opažam, da me full trebuh boli, kar slabo mi hoče bit (cel dan, vmes je tud bol, no), to noč pa nisem skor nč spala! Celo noč sem se premetavala zaradi slabosti in močnih bolečin v trebuhu. Še katera s takimi izkušnjami?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston
30.1.2006 9:13:12   
girly
jst sm tud jedla dabroston.slabo mi lih ni blo, sm bla pa vedno neki napihnjena. boš vidla kako bo.najbolš, da počakaš, da nehaš jemat in če ne bo user posted image  naredi test.mogoče je tud, da si zanosila.

lep dan

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2006 12:24:27   
enia
Ja, sej zdej sem že konc z jemanjem in čakam oz. ne čakam user posted image . Sem pa očitno mela tud eno virozo. Bomo vidli, kaj nam prinesejo naslednji dnevi. Girly, po kolkem času si ti dobila menstruacijo?

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 22:54:57   
hebeba
Pozdravljena Buhvald!

Veš, zdaj si mi pa dala misliti s tem dabrostonom..Jaz ga tudi jem, sicer z malo drugačnim razporedom kot ti..a ga! Pa do zdaj nisem pomislila, da mi je morda od tega tako slabo, pa imam tudi napet trebuh, še posebej danes zjutraj mi je bilo slabo..ko pa kaj pojem pa imam vso hrano tu nekje gori..Hmmm mogoče pa je res kriv dabroston.
Sprašuješ, kdaj dobiš menstruacijo po jemanju..jaz sem jo dobila točno 3 dan po zadnji tabletki. Sicer ta user posted image  ni bila ne vem kaj..samo prva dva dni močna, potem pa naslednje 3 dni bolj tako tako...

Poročaj kako in kaj!

Pa čim manj slabosti..kokr se da user posted image

papa

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2006 16:33:43   
enia
Ja, pozdravljene! Jst sem sicer mela še virozo potem, ampak mislim, da me te tablete mal napihnejo in mi delajo slabo. Sem dobila user posted image 1.2., to je 4. dan. Ampak me pa zdej neki zanima, meni je rekla G, da bo M močnejša in boleča. Bolelo me je tako kot pri vseh user posted image , močna pa nikakor. 1.2. je prišla dopoldan, ko sem šla na wc sem opazila na papirju malo krvi. Šele potem bolečine kot pri menstruaciji. In sem si dala tampon, skor nič krvav, zlo mal, sem imela potewm vložke, nekaj sledi krvi, kri samo na papirju. Včeraj enako, zelo malo na vložku (par madežev) in nekaj na papirju, ampak že manj kot prvi dan (pa še takrat ni blo velik, le pri prvem obrisu, bi lahko rekli, da je bilo nekaj krvi, potem le sled). Včeraj zvečer konec, do sedaj nič, prej sem šla na wc in opazila en madež na vložku to je vse. Me pa skoz špika okoli popka - taka pekoča bolečina in na desni strani v predelu jajčnikov. A je to normalna M? Zakaj ni močnejša po tabletih? 

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 17:26:38   
hebeba
buhvald..

Tudi meni je moj ginekolog rekel, da bo menstruacija po teh tabletkah močna, še sploh zato ker mi je tako dolgo zamujala. Pa sem imela čisto podoben scenari kot ti..le prva dva dni malo večja krvavitev, potem pa le tisto na papirju kolikor sem opazila.. Jaz sem to štela kot čisto normalno menstruacijo..kaj pa čem druga..

pa veliko sreče v ovulacijski dneh ti želim!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 18:05:56   
enia
Aha, čudno, da maš pol sam 2 dni user posted image , pa jst sem rekla, če se ne bi brisala še vedla ne bi, da jo mam user posted image . Sej nimaš kej, je pač tok šibka, ne? Mene moti samo to, da sem jedla te tablete pa sploh niso kej preveč pomagale user posted image . Če bi bla pa noseča pa najbrž niti tolk krvavitve ne bi blo, je tko? Ker po dabrostonu pride user posted image , če si noseč ne pride. Glede, da je sicer nekaj blo, vrjetnost, da sem noseča odpade. 

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?