|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
30.6.2009 14:51:04   
smuki
Hej,

včeraj bila pri G, zaradi izcedkov (6t), diagnoza grozeči splav, zato mi je predpisal Dabroston. Res ga nisem vprašala kako ga naj jemljem.
V lekarni mi je povedala, naj vzamem zjutraj in zvečer po eno tableto, torej 2 na dan.
Po forumu sem pa vsepovsod zasledila, da ste jemale 3x na dan.
Kako je zdaj s tem? Me je strah, da ne bo zaleglo samo 2 na dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston
30.6.2009 15:12:58   
maya2
Jaz sem jemala 2x na dan in je zaleglo. Pa se dabroston spet dobi?user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2009 15:28:19   
tejčit
pri meni piše 6dni po tri krat na dan

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2009 16:11:32   
smuki
hej tejčit!

Kako si? Ti tud na tem? No, glavno, da je ratalo, zdaj se pa pazit.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 16:12:22   
smuki
Maya, dobi se, sam pri nas samo v privat lekarnah. 

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2009 22:50:01   
power girl
Jaz sedaj jemljem dabroston 3x na dan,če so ti rekli 2x na dan,potem tako jemlji.Ja dabroston sem jaz dobila v Avstriji s tem da sem tam reče duphaston

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2009 9:22:09   
tejčit
ojla smuki.jaz pa sem jedla te tablete za sprožitevuser posted image upam da jo zdaj dobim še nikol
mi ni tako zamujala a ti si pa mislila da sem na istem k ti.in kako se počutiš

(odgovor članu power girl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2009 9:52:32   
smuki
Ojla tejčit!
Hja, vem, da si mi govorila, da si bila tud pred tem, da al dobiš al pa ne M.
Pa sem se že nasmihala, da si ti tud user posted image . Saj bo... sam glavo pokonci. Tako pozitivna in trmasta kot sem sedaj, že dolgo nisem bila, in ni vrag, da zdaj ne rata.
Drugače sem kr ok - boli me vse od ležanja. Mal me še tišči in tud ko grem na wc se mi na papirju še pojavi kakšna rjava pikica. Mi je pa vsak dan bolj slabo... jutra so za znoret. Al pa če zaspim popoldan pa, da se bolj na hitro zbudim.
Pa vseeno, če to pomeni, da je moja pikica še vedno živa, pol mi je lahko slabo cel dan.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2009 10:49:33   
tejčit
smuki ti kar lepo počivaj.meni je ginekolog takrat rekel da je slabost dober znak da je vse v redu
ker meni ni bilo takrat nič slabo ko sem šla na čiščenje.upam da te kmal ujamem sam tečno mi je
ker mi ni še nikdar zamujala tolko časa.zdej sem prenehala s temi tabletami bomo vidli kdaj jo dobim zdej.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?