|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston-pomoč
28.9.2007 16:56:42   
Anonimen
Prosila bi vas, če bi mi katera lahko pomagala.Jemala sem tabletke Dabroston in ginekolog mi je rekel, da bo koncu jemanja dobim menstruacijo. Danes je že 6.dan, menstruacije pa ni.Poklicala sem ga, pa je rekel, da je to nemogoče, da bi morali pogledati sluznico.
Zanima me, ali se je kateri to dogajalo in zakaj mislite, da nisem začela krvaveti? Kaj bi lahko bilo narobe?
Najlepša hvala za odgovore.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston-pomoč
28.9.2007 19:14:02   
Anonimen
A nobena nič ne ve? Mene pa tako skrbi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 20:42:45   
pokec
jaz sem ponavadi dobilauser posted image  5. ali 6. dan. inekologinja pa mi je rekla da bi morla dobiti po dveh dneh. kaj pa test si neredila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 20:45:46   
Anonimen
Nisem ta mesec naredila testa.Prejšnji mesec mi je zamujala menstruacija 40 dni, potem sem močno krvavela.
Takrat test ni nič pokazal.Imam pa bolečine v trebuhu in nenormalno velik trebuhuser posted image

(odgovor članu pokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 20:49:39   
pokec
potem pa naredi test. mogoče pa si user posted image . če pa ne pa ti ne znam več svetovati. bo treba na ginekologa počakatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2007 20:35:08   
titi3
Prekini z Dobrostonom in jo boš takoj dobila.

Poglej si kako se ti po naravni poti sproščajo hormoni. http://www.unis.org/UNIScienceNet/Oestrogen.jpg
Če zanosiš raven progesterona ne pade, ampak ostane visok. Isto se zgodi, če ne prekineš z Dobrostonom. Enim pride user posted image , drugim pa kar čaka in čaka. Meni jo zamakne, če ga ne prekinem. Če bi bila noseča ga seveda ne speš prekinit, ampak poglej koliko je bil tvoj najdaljši ciklus, če si krepko preko in je nosečniški test negativen prekini, ker drugače menstruacije ne boš dobila.

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2007 15:16:32   
Sharky23
Pozdravljene!
Jaz pa imam mal drugačen problem, če ima slučajno katera kakšne izkušnje s tem bi bila vesela, če jih deli z mano.
Jem Dabroston že 4 mesece in vedno je prišla menstruacija 4.dan po zadnji zaužiti tabletki. Ta ciklus pa mam čisto zmešan. Sedaj sem dobila user posted image že veliko prej in sicer že v petek, v soboto pa sem vzela zadnjo tabletko, se pravi bi user posted image kvečjemu morala dobiti komaj v sredo 3.10. Mogoče katera ve ali je možno (ter kaj je vzrok) dobiti menstruacijo še v času jemanja Dabrostona? Je pa bila seveda zelo blaga, rjav do temno rdeč izcedek, danes že malo močnejše.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2007 17:01:18   
titi3
Meni se tudi dogaja, da pride do spremembe dolžine ciklusa, ker ti tovrstne tablete včasih pač to povzročijo. Predvsem, če jih jemlješ precej časa.

Na začetku jemanja prometriuma je vse super, ampak potem se kljub tabletam pojavijo ti izcedki. Verjemi, to kar imaš še ni user posted image . Ginekolog mi je razložu, da je prava user posted image , ko ti kri teče in je rdeče barve. Še malce počakaj in bo prišla prava user posted image . Vejemi!

(odgovor članu Sharky23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2007 20:26:49   
Sharky23
Titi3 najlepša ti hvala za odgovor! Res me je pomirilo. Upam, da ta "nedloga" ne bo dolgo trajala.
Po moje tudi stres veliko pripomore na morebitne spremembe v ciklusu.

Lep pozdravček!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2007 22:55:46   
titi3
Ni za kaj! Tudi mene je prvič prijela panika.

Javi, ko se bo pojavila user posted image .

(odgovor članu Sharky23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2007 10:34:33   
Sharky23
Hojla!
Ja tak je na stvari. Kot sem omenila sem dobila neko rahlo krvavitev v petek,ko še nisem nehala z Dabrostonom in je trajala taka rahla vse do srede,ko bi dejansko morala dobiti menstruacijo. Ta je prenehala in zdaj nevem kaj naj storim. A je bila to user posted image al ne. Bila sem tudi pri ginek.ker sem si šla po novo rundo Dabrostona in povprašala kaj bi to bilo in kateri dan naj začnem dalje jemat tabletke, kdaj naj štejem prvi dan cikla?! Zdaj pa še sama nič ne ve in mam drug teden pregled. A je možna tudi nosečnost??? Lahko bi se zgodilo, toda znakov nosečnosti nimam nobenih,počutim se kar vredu!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2007 10:51:51   
marjana.r
no jst sem zdaj po dolgem času imela tudi problem z dabrostonom. sem ga pila 10 dni 2 na dan in ponavadi sem tretji dan po zadnji tabletki zagledala user posted image . ampak ni bilo tako...komaj 8 dan po zadnji tabletki se je začelo neki malega kazat...ma malo malo...in tako je bilo 3 dni, nakar je pa prišla v vsej svoji moči user posted image . mogoče se je mojemu telesu čisto zmešalo in so bili hormoni zaradi SS še malo pomešani user posted image

(odgovor članu Sharky23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2007 13:20:21   
nima
Načeloma po dabrostonu oz. ob prenehanju jemanja le tega bi menstruacija mogla prideti. Ne vem zakaj in kako to da ne. Lahko pa povem svoj primer...ker mi je user posted image  zaustajala cel mesec sem dobila dabroston 1na dan 10 dni. Ko sem prenehala...se pravi 10 dan...naj bi se v dveh dneh pojavila user posted image . Dva dni sem se takoooo slabo počutila,pritisk mi je narasel,vrtelo se mi je,zeblo me je....skratka prvič v življenju pa ne pretiravam sem mislila da bom umrla user posted image  pa ne in ne dobiti,kaj takega še nisem doživela nikoli in tudi nočem več.Moj me je peljal k dežurnemu ker sem zagnala cel vik in krik in mi je dal še neko inekcijo potem sem jo pa ponoči le dobila in počutje je bilo boljše...dobila le za dva dni...sedaj dva meseca sem imela redno....vsak mesec 19. sedaj mi pa že zamuja 17 dni in smo spet na dabrostonih...tokrat 2 na dan 5 dni.Upam da ne bom ponovno šla skozi ta pekel. Hmmmm...čudna tale reč

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2007 21:09:00   
titi3
Meni je tudi bilo na začetku vse OK potem pa katastrofa.

Gin mi je reku, ko sem mu zatežila, da ne morem jemat tega progesterona preko roka  oz konca ciklusa in čakat da naredim nosečniški tes, da se res ne dobi user posted image , če se ga jemlje preveč časa. Res mi ni jasno zakaj ga predpisujejo tudi, da dobiš user posted image . Vem, da piše tudi na navodilih, ampak je totalno skregano z logiko. Progesteron ostane visok le, če si noseč, če imaš za dobit user posted image mora past. Kako lahko potem pomaga, da dobiš user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po moje dobiva telo signal, da je nekaj v maternici.

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2007 21:13:53   
titi3
Nekaj smo že pisale pod:
Težave z zanositvijo
Dobroston in težave z menstruacijo

Mogoče bo kaj pametnega!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?