|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabraston tablete!!!
29.3.2005 15:19:12   
Sulfinija
Punce kot veste se mi je danes 27.dan od prve inseminacije pokazal ta neljubi izcedek kot pred vsako :hudicek:.Zanima me le eno ali naj vseeno zvečer še vzamem tableto Dabraston ali naj kar prekinem,kajti jutri pričakujem spet to nedležno :hudicek: po znakih.Če je ne bo jutri bom pa vseeno naredila test v četrtek po mojem izračćunu.Kaj svetuje ve,ki ste vse to dale skozi?

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dabraston tablete!!!
29.3.2005 15:40:46   
Darja*
Alo!

mojca svetujem ti da dabroston popapcaš do konca, tako kot so ti rekli v bolnišnici ( 14 dni sem ga morala jesti jaz) Po 14 dneh od iije pa le naredi test.

Držim pesti in želim ti da se ti sanje uresničijo!

Darja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dabraston tablete!!!
29.3.2005 16:38:38   
Sulfinija
Darja meni bo v četrtek 14.dni od inseminacije.Meni je rekla,da moram takoj prekinit,ko se pojavi krvavitev.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dabraston tablete!!!
29.3.2005 17:10:45   
Mana
Ne obupaj saj izcedek še ne pomeni :hudicek:.Meni se je tudi 11 dan po IVF pojavil kot pred menstro, pa je bil čez dva dni test +,izcedek in krvavitve pa so me spremljale še do 16 tedna.Kar še papcaj Dabroston, mi pa bomo držali pesti.:sloncek::pujs:
LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dabraston tablete!!!
29.3.2005 19:16:49   
miska2004
Jaz bi tud rekla, da ga papcaj, kot si sama napisala - dokler nimaš krvavitve, izcedek še ni krvavitev.

Pa srečno :angel::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?