|
Da se skašljam, kot mati dojilja....! 2.12.2007 22:38:01
|
|
|
|
HuAnita
|
... kot piše v podpisu, na frišno iz bolnišnice!!! Tokrat nismo šli na pediatrijo, ampak infekcijsko! ŽE an peditriji sem rekla, da bom ostala z njim, če je na drugih oddelkih to tudi urejeno za tiste, ki dojijo, pa je zdravnica rekla, da jasno. Pridemo pa tja, pa buzeriranje gor in dol, dohtarca trdi, da baje to 'zastonj bivanje' ob otroku velja le do 6. meseca otrokve starosti - rečem, da ne, ker je bil star 14m (2m nazaj), ko smo bili na pediatriji, pa ni bilo govora o tem, sestra pametuje, da menda pa do enega leta, halo - 14m ni eno let!!1. 3 sestra pa me poučui, da potrebujem napotnico otro. zdravnice, da dojim!!!!! Halo - niokli slišala za to! Da pa imajo tam pač take izkušnje... Sem popenila! Ker ne gre mi za tisti denar, ki v primeri z zdravim otrokom ni nič, ampak znotja ene bolnice tako različnapravila. Pa na vsa način so hoteli, da če že kdo, naj očka z njim ostane, da ga strpajo v sobo še k enemu očku, ki je ostal z otročkom, ker mene tja kao ne bi smeli dati!!! Halo, pa jaz dojim, ne očka!!! K sreči bom že ju3 preverila, ker imajo vsaj sistem za obveščanje javosti dober, kako je s tem. Evo, skašljala sem se Še enkrat se pokaže v realnosti: kako ti vsi težijo o dojenju, pa zdravnica mi je zjutraj rekla, ko sem ga peljala na pregled, ker nič ni pil/ jedel, češ naj ga non-stop dojim - halo- 16-mesečnika, ki sem mu z muko dojenje skenslala na zvečer'+zjutraj ---- v bolnici pa izjave kot: pa saj to je 2-letni otrok, pa ja ne rabi zize (halo, še leto in pol ni star!), bo že zdržal nekaj časa brez vas, hecno, da ga še dojite - a potem ničesar drugega ne je??? mislim.....
|
|
|