Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:02:11
|
|
|
|
blaža
|
Bom zdej slikice prilimala, ki mi jih ne rata prenest iz februarskih sončkov 2008
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:05:53
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:12:11
|
|
|
|
čebeica maja
|
super ste to zrihtal,se mi dopade, čestitke mojstroma
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:20:09
|
|
|
|
Tejči
|
Ooooooooooo, full lepo!! Bravo za tvojega možeka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 20:22:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:23:25
|
|
|
|
benika
|
Super Zelo lepa kopalnica!
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Lusno, bravo
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:28:51
|
|
|
|
n€na
|
Lepo sta tole uštimala, bravo
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:34:32
|
|
|
|
blaža
|
Hvala Mu bom pokazala pohvale.
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:35:18
|
|
|
|
čebeica maja
|
kako pa tuš ali kad izgleda- oprost sem ferbčna hvala
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:36:34
|
|
|
|
blaža
|
Bom zdej prilimala samo malo počakaj.
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:40:48
|
|
|
|
blaža
|
proti vrhu je še bordura kot pod ogledali, ma se slabo vidi tam. Evo to so pa dodatki, za milo, vc, pa za brisačo obesit,...
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:41:11
|
|
|
|
tejči28
|
Lepa kopalnica.To pa super,da je sam naredu vse,sploh če je prvič delal.Čestitke za pogum in dobro opravljeno delo!
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:41:37
|
|
|
|
Ploha
|
blaža: ful imate lepo lepe ploščice moj tud sam ploščice poklada
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:44:28
|
|
|
|
Volga
|
Lepa kopalnica, samo...kako se na stranišče naheblate, tisto, na zadnji fotki?
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:44:42
|
|
|
|
azik
|
Čudovito......... kaj čudovito FENOMENALNO
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:52:07
|
|
|
|
bumerang
|
Lepo, ekstremno lepo pa za amaterja. Ampak pod ogledalom bi bordura morala do konca stene in še naprej, tako čudno izpade. Pa bide spada k wc-ju.
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:53:45
|
|
|
|
čebeica maja
|
mozaik se mi dopade- vse je super,kje ste pa vse nabavil in približna cena materjala?
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 20:54:43
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lepa kopalnica, samo...kako se na stranišče naheblate, tisto, na zadnji fotki? Res lepo Samo, na tistem bideju bo pa malo tesno...
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 21:05:15
|
|
|
|
Foxina
|
fino, fino!
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 21:20:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lepa kopalnica, samo...kako se na stranišče naheblate, tisto, na zadnji fotki? Res lepo Samo, na tistem bideju bo pa malo tesno... Na vc se komot vsedeš, mimo greš tudi normalno, za bide je pa tam en predprostor, ki je tudi del kopalnice in je ful placa. Ja smo max iskoristli plac, ki je ozka pa dolga. je že bla taka, pa se ne da drugače postavit. In na eni strani v boxu je pa pralni in na njem sušilni stroj, na vrh pa še bojler. Svega ima. Pa ful sem si želela dva umivalnika in bide, da si lahko perem,...
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 21:21:34
|
|
|
|
blaža
|
Sem še enkrat pogledala fotke in res zgleda, da ni nič placa okoli vc- ja, in bideja, ma je plac, samo se ne vidi na sliki.
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 21:25:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja mozaik se mi dopade- vse je super,kje ste pa vse nabavil in približna cena materjala? Sva vse nabavla v Sežani v agrooskrbi. za vse skupaj sva pa dala 4000e. S tem, da sva samo za okno dala 200e preko veze, če ne bi blo še več, pa steklena vrata za tuš kabino so bla tudi draga, ploščice pa različno. mozaik in bordure so najdražje. Smo pa gledali tudi čez, pa bi nam prišlo tak stil še dražje, pa tolko reklame majo, pa na koncu pride kar drago. Vc, pa bide, pa umivalnike smo vzeli od Hatrije( baje so ena naveza od Dolomite) in so ful ok. Vc ima pokrov na hidravliko, da ga samo dol potisneš in se zelo počasi zapre. Imam tri moške v hiši, bo prav prišlo.
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 21:25:54
|
|
|
|
Blueberry
|
Super kopalnica! Zelo mi je všeč! za tvojega možeka!
|
Ime za deklicoLucka9Katero ime vam je všeč?Anastazija (
17%)
Arija (
10%)
Živa (
31%)
Klara (
42%)
Število vseh glasov: 356Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!