|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:06:07   
babylove
:grrr:

Ob vseh debilnih reklamah za ultra in ekstra pralne prahe moje perilo ni snezno belo :ups:. Pocasi me zacenja to ze posteno jeziti :grrr:. Vase perilo je blescece belo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:09:04   
Anonimen
Ne... je rumeno... ker je blo neki rumenga (nihce ne ve kaj) pa je cel stroj pisanih cunj z rumenim pridihom.:zmeden2:

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:18:50   
polona2
Tudi jaz sem jezna kot :hudicek:, prašek imam sicer dober, vendar sem zadnjič kupila čistilo za odstranjevanje madežev (ne Vanish!!!) in sem ga že trikrat dala na isti madež, pa ne pomaga nič, je pa to madež od jabolka na beli Hanini majčki, tudi prekuhala sem jo že, pa nič ne pomaga, bo treba po Vanish, jezi me to zavajanje potrošnikov...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:21:26   
Seven*
UV zarki! Na soncku postane belo. Sicer pa se nehaj jezit, ker boljse da ni belo, kot pa da je prepojeno s kemikalijami.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:29:13   
Gina
Ja, jaz sem tudi proti močnim kemikalijam. Imam najbolj enostavne praške, pa so čisto ok. Agresivni praški mi niso glih pri srcu.

Polona, jabolka pa tudi jaz nikoli nisem znala ven spravit z ničemer.:(( Še danes ne. Je pa Splišni pisala o nekem proti-flekovskem mazilu ali spreju ali kaj že, ki ga ona kupi v Avstriji, samo sem pozabila (spet) ime, pa menda tudi jabolko dol spravi.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:31:06   
Blink1
Seven...A imate sonce?????

he he...je pa pred časom moj tast mislil, da je Vanish oxi action navaden pralni prašek in perilo opral samo z njim. Gate niso bile tako bele niti ko smo jih kupili:bravo:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:33:34   
Anonimen
Vanish oxi action je taboljš za oljne madeže:bravo::bravo:

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 15:35:48   
india
Meni uspeva, imam belo perilo, perem pa s Persil sensitive. :miska:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 16:23:30   
.ču
Punce:)škarje v roke,najbolš....

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 16:47:18   
Anonimen
Občasno je malo roza ali plavo:)-:)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 17:03:40   
Anonimen
Ja, moje je, se kar blešči:), ker belo samo kuham in ne sušim v sušilnem stroju.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 17:05:00   
Anonimen
Aja, tisti spray je pa Tru od Vanisha. Zakon.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 17:24:41   
snežinka *
Baje je tudi od pral.stroja odvisno, če je bolj star in ne pere več dobro.
Ko je moja mama vrgla stran stroj , ki je bil skoraj tolko star kot jaz in kupla novega, ma zdaj bolj belo perilo.

Jaz pa perem z vanish oxy, vendar ga ne dam pri vsakem pranju zraven (tudi zaradi cene) in je perilo belo.

Lp......S:rozica:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 17:43:05   
SANDY
jest pa itak ne znam prat in vedno pride iz stroja na kaki majici še kak flek, ki ga prej ni bilo.
A nudi kdo inštrukcije iz pranja ;)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 17:49:21   
Petra P.
naše je bilo nekaj časa belo. pol ga je pa tašča dobila v roke :)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 17:51:14   
babylove
ja ja, vanish oxi. Moj :love: pravi, da pol pac ne drgnem madezev v pravo smer, ce pa na reklami zginejo, doma pa ne :zmeden2:. Bojda bi se morala gibe naucit, kot pri aerobiki :ups:.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 17:57:24   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Da bi belo bilo belo
21.8.2005 22:09:16   
Gina
Babylove:)-:)-:bravo:

Splišni, zdaj sem si pa na veliko napisala na blok pri pc-:)ju. Ne bom mogla pozabit!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......