Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Da vas malo pozdravim, ker vas zelo pogrešam... 27.12.2004 12:16:11
|
|
|
|
petja
|
Hej ti! Sem se že spraševala ali je s tabo vse OK. Kako je :duda:? Kako si ti kaj? LP, Petja
|
|
|
|
Da vas malo pozdravim, ker vas zelo pogrešam... 27.12.2004 13:00:52
|
|
|
|
lana 5
|
Dragi dve zvezdici, ja res je zadnje case sem bolj malo na RR, drugace pa sem iz dneva v dan boljse. Tako da bi se ta teden rada dobila malo na :kava::kava: v LJ. A sta za to???? Mogoce sreda ali pa četrtek imam ze eno prijavo, nasa draga Žlička, pravi da je za!!!!!! Ti Najci kaj neki poises da ti je slabo, joj kako bi bila jaz vesela, da bi ti bilo se veckrat:)-;)!!!!!! Petja kako pa si mi ti????
|
|
|
|
Da vas malo pozdravim, ker vas zelo pogrešam... 27.12.2004 13:11:27
|
|
|
|
naja78
|
jaz sem tudi za.če bo le čas.za 1x nimam nobenih planov.kar zmente se,če utegnem 100 posto pridm.
|
|
|
|
Da vas malo pozdravim, ker vas zelo pogrešam... 27.12.2004 13:50:25
|
|
|
|
petja
|
Hej! Jaz sem OK, pozabila na slabe stvari in nesramno :hudicek: in z mojim greva veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek:! Jaz sem za :kava:, tako da sporoči kje in kdaj. LP, Petja
|
|
|
|
Da vas malo pozdravim, ker vas zelo pogrešam... 27.12.2004 14:28:29
|
|
|
|
lana 5
|
A bi vama v sredo okrog 17-ih v Bofu odgovarjalo????
|
|
|
|
Da vas malo pozdravim, ker vas zelo pogrešam... 27.12.2004 14:52:54
|
|
|
|
petja
|
Jaz sem za, če ne zbolim, ker se me nekaj loteva. Za 100% sporočim jutri! LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......