Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Da Vincijeva šifra - stotič 18.5.2005 23:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sveti gral naj bi bila posodica S Kristusovo krvjo, ki naj bi bila nekje skrita. nisem pa brala knjige tako da podrobnosti pa ne vem.
|
|
|
|
Da Vincijeva šifra - stotič 19.5.2005 8:31:48
|
|
|
|
Maxica
|
Mi manjka še 40 strani do konca, tako da ti povem prav v kratkem-ko izvem. Matovilcica-sveti gral pa naj ne bi bil kelih s Kristusovo krvjo, ampak čisto nekaj drugega...Da preveč ne izdam, če nameravaš knjigo brati.
|
|
|
|
Da Vincijeva šifra - stotič 19.5.2005 9:26:53
|
|
|
|
puncica
|
a ni sveti gral tist kelih iz katerega je kristus na zadnji večerji ven vino pil in ga ponudil drugim : kao vzemite ta kelih in pijte iz njega vsi, bla bla bla, neki v tem smislu?:zmeden2:
|
|
|
|
Da Vincijeva šifra - stotič 19.5.2005 9:27:45
|
|
|
|
puncica
|
a ja knjige pa še nisem brala
|
|
|
|
Da Vincijeva šifra - stotič 19.5.2005 9:40:13
|
|
|
|
snorlax
|
V knjigi je razloženo, da je ravno to največja zmota in laž cerkve. Vse mi je jasno, razen zadnje poglavje - sam konec knjige. Nimam pojma, ali je našel gral ali ne, ali sploh obstoja ali ne?
|
|
|
|
Da Vincijeva šifra - stotič 19.5.2005 16:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
maxica... no jaz knjige še nisem brala... jo bom ko bo prosta v knjižnici. tako da ne vem o kakem gralu govori. sem se pa spomnila razlage na faxu o sv. gralu.... tako da pardon če sem mimo usekala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?