|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DVD predvajalniki
1.3.2005 14:57:20   
lan
Kaj mi predlagate,katero znamko DVD predvajalnika naj kupim?Ali imate kaksne izkusnje z DVD predvajalnikom in videorekorderjem v enem?
Ali veste,ce so kaksne akcije trenutno?
Hvala vam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DVD predvajalniki
1.3.2005 15:08:14   
Anonimen
Hojla. Mi smo kupili DVD snemalnik in sicer znamke PRO VISION za ceno 46 tisoč in malo čez. Smo najprej nameravali kupiti Philipsovega (v akciji je bil nekaj čez 60 tisoč)in nas je potem prodajalec nekako prepričal, da je v bistvu čisto vseeno, katerega kupimo, ker tudi že ProVison (nevem neka korejska firma)v Avstriji prodajajo že 1 in pol pa niso imeli skorajda nič reklamacij, oziroma, da če so že bile, so ljudje DVD snemalnik prinesli nazaj v parih dneh in to zaradi njim nejasnih napak (segrevanje DVD-a), drugače pa na splošno kao zelo dobro ocenjeni glede na ceno...
Pravzaprav je bil pri nas na koncu glavni dejavnik, da smo se odločili za to firmo ravno Plasma/Monitor taiste firme, ki je imel praktično od vseh plazem daleč najboljšo sliko (vsaj nam se je zdelo tako).
Kupili smo pa v Hautlerju v CP. Skratka pri nas zaenkrat lepo dela, snema OK in tudi iz videokaset smo že snemali na DVD ploščke pa je tudi vse OK.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   DVD predvajalniki
1.3.2005 15:53:37   
Tjula
ne kupuj cenene korejske robe. Mi imamo doma daewoojevega - že res, da smo ga dobili v dar, ampak: najprej nekaj časa ni delal zvok in smo ga imeli par tednov na servisu. Zadnje tedne so problemi z barvami (npr. vse je zeleno), ko porihtamo barve, spet zvok ne dela, skratka, eno uro imava z možem dela, preden ga poštimava in lahko normalno film gledava. Raje malo več denarja. In predvsem čim daljša garancija!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DVD predvajalniki
1.3.2005 16:11:21   
Mojca20
Če bi jaz DVD kupovala zdaj, bi kupovala tistega ki bere tudi Divx-e,pa MPEG...., mi smo ga kupili zelo kmalu ko teh funkcij še ni bilo, zato pa bomo sedaj morali kupiti še to. Firma pa....sej je dost dobrih Sony, JVC, Panasonic..

Se pa strinjam z Tjulo!!!!!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DVD predvajalniki
1.3.2005 16:11:33   
Anonimen
Mi smo pa že pred več kot letom dni kupili Mustekov home teather za okoli 45 jurjev, ki predvaja vse formate razen dvx-ov (tudi mp3 in jpg) pa je kljub ceni odličen. Preko zvočnikov poslušamo tudi televizijo, dvd-ji pa so na stereo sorround efekt, sliši se tako kot v kinu in učinek je fenomenalen!

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   DVD predvajalniki
1.3.2005 16:23:15   
*HONEY*
Jaz ti lahko najmanj strokivno predlagam samo iz govoric drugih...ne ta cenejših kupovat,ker jih (če jih boš gledala)piratski dvdji oz.cdji uničijo
Toliko jaz vem.
Mi imamo neko žnj firmo,imamo ga od moje sestre,ker je ona za roj.dan sobila 2.1x samo predvajalnik(tega imamo mi) in 1x h.kino...lepo gre enim;)

LP

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DVD predvajalniki
1.3.2005 17:37:55   
JASNA D
Ne kupuj KISS-a, men je živce spil..................

Jasna

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DVD predvajalniki
1.3.2005 18:27:16   
dix
kako pa lahko cd ali dvd uniči predvajalnik? saj cd ali dvd nimata na sebi žebljev ali česa podobnega. v predvajalniku je pač navaden laser, ki pa se lahko umaže, premakne iz svojega mesta ali pa se cel predvajalnik softversko podre. Zato mislim da to ne bo držalo,ker ali ti predvajalnik predvaja "piratske", ki bi jim jaz raje rekla - ali + R mediji, ali pa ne, druge variante ni.

Določeni "multipraktiki" (beri 2 v 1) mi niso najbolj všeč, tudi kaki DivX payeri se ne obnesejo najbolje celo pri roiginal DVD filmih!!! Najboljše je kupit kak navaden predvajalnik, pa tudi ni nujno da je firma, fime imajo pač malo boljšo kvaliteto slike.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DVD predvajalniki
1.3.2005 18:28:42   
dix
Ja, malo bo treba nastavitve nastavit. Zeleno je bilo pri vseh Daewoojih ker je bil tovarniško nastavljen nek čuden format. Drugače je pa za te peneze čist dovolj muzike!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DVD predvajalniki
1.3.2005 18:58:25   
Lunca1
Kupi nekaj kar omogoča tudi DIVXe, pa čim več drugih formatov. Midva imava Panasonicov Home cinema, potem sva pa kupila še en no name predvajalnik DIVXov. Fino je če se ga da nadgradit z nasnetim CDjem, ker se pri DIVXih spreminjajo kodeki.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DVD predvajalniki
1.3.2005 18:58:50   
Donja
Lan od jutri dalje je v Intersparu en hišni kino v akciji za malo manj kot 30000 in je baje dober. Problem je edino v tem, ker jih dobijo ful malo količino in če ga želiš imet, moraš biti jutri zgodaj tam. Preverjena informacija.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   DVD predvajalniki
1.3.2005 20:06:05   
Pupica
Midva sva kupila phillipsov LX8300 SA- DVD predvajalnik, oz.hišni kino, ki podpira DVX tako da ko boš kupovala ti predlagam da kupi tega, da boš lahko gledala vse:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DVD predvajalniki
1.3.2005 20:07:56   
Pupica
aja videorekorderja pa nima zraven:(

sem se pa zdaj spomnila, da sva včeri v Merkurju videla en DVD predvajalnik pa še videorekorder zraven, pa znesek je bil v enem rdečem kartonu, ker je kao akcija čistimo, do ______ % ceneje. Evo če bova šla še kaj okoli Merkurja bom točno pogledala.Drugače pa sori, k ti ne morem kej bolj pomagat.:(

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DVD predvajalniki
1.3.2005 20:11:44   
lan
Pupica,koliko je pa stal?
Donja hvala za informacijo!Ali kaj ves katere znamke je?

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   DVD predvajalniki
1.3.2005 20:26:46   
Pupica
ej ne bi 100 % rekla, ampak :love: pravi, da se mu zdi, da je bil okoli 80.000. ampak res nisem sigurna.Lej če va šla jutri kej ven, greva pa lahko pogledat...

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?