|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DSP odločba-nujno
5.11.2009 16:21:50   
maja&m
A mi lahko prosim katera pomaga razjasniti mojo odločbo? Danes sem prejela odločbo CSDja, da sem upravičena do DSP in to za tak mizeren znesek, da se človek še zjokat ne moreuser posted image  Vlogo sem oddala v mesecu oktobru in zraven dala tiste zadnje 3 bančne izpiske in potrdilo o šolanju (zase-redni študent na podiplomcu). In so mi navedli na odločbi, da sem imela občasne in priložnostne dohodke, naveden je datum prejema (1.5.2009).user posted image Jaz takrat nisem prejela ničesaruser posted image Sem pa 8.5.2009 dobila od zavarovalnice izplačilo, kateri znesek se ujema s tistim na odločbi. Ta denar sem ven vzela zato, ker nisem mogla več plačevat položnic in pa tudi ne zavarovanja, da pufov ne omenjam. In sedaj mene zanima, a so mi upravičeno to zraven šteli? Na tistih bančnih izpiskih tega izplačila ni bilo. Kako so prišli do tega zneska? Pred tem sem dala vlogo za IDSP (avgusta) in na tistih izpiskih je bilo prikazano to izplačilo. Samo, a se ne upošteva samo zadnjih 3 mesecev? In potem so mi navedli, da imam dohodkov na mesec za 175 €user posted image user posted image ja od kje? Moji dohodki so otroški dodatek in pa ISDP oz. DSPuser posted image  Kako je to mogoče?user posted image user posted image  A lahko izpodbijam ta njihov izračun? Kaj naj naredim? user posted image  
Vse info in nasveti več kot dobrodošli (lahko tudi na ZS)

vnaprej najlepša hvala

Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DSP odločba-nujno
5.11.2009 16:33:28   
zmajaz
Ja na žalost je tako, da ti čisto vse upoštevajo - če imaš  kake prihranke, moraš najprej to porabit, če imaš delnice, moraš najprej te prodat, če si vzela ven zavarovanje, se ti tudi to upošteva - ker pač rečejo, da DSP je tista zadnja bilka, ko res nimaš več od česa živeti. V tistih 175 eur mesečno so ti pa verjetno tisti znesek, ki si ga vzela ven iz zavarovanja razdelili na nekaj mesecev. Zelo težko boš kaj spodbijala. Žal ti ne znam nič bolj pomagati. user posted image

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DSP odločba-nujno
5.11.2009 17:23:01   
ledenaa
ja seveda da oni pridejo do vsega kar ti evrčkov dobiš :)
ja dobila si očitno visok znesek  od zavarovalnice in se šteje da s tem denarjem lahko preživiš čez mesecev. v te dohodke vsak mesec se šteje to od zavarovanja
vsak se lahko pritoži na odločbo

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.