|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DRUGO MNENJE
27.12.2004 9:22:56   
LENČKA
Sem v 22t oz.jutri prehajam v 23t.Pri moji G.sem vsakič do zdaj vprašala po spolu,ker sva se z možem odločila,da v drugo želiva to vedeti v naprej.Pa mi nikoli ni znala ali hotela povedat. Potem sem slišala da ta G ne mara povedat za spol,ker zagovarja načelo presenečenja. Kam bi se lahko prijavila na pregled,na UZ,ker res želiva izvedeti? Potem pa je tu še par drugih stvari,ki me skrbijo,pa jih G nikakor ne razloži,baje da ne mara nosečnic preveč spravljat v skrbi! Vedno samo NIČ NE SKRBITE,SAMO PAZITE! Kaj pomeni da imam zelo nizko ležečo posteljico,imam težave z vnetjem in glivicami že od začetka nosečnosti,pojavila se mi je kila na venerinem hribčku.. pa od moje G nič ne izvem! Koga mi v LJ lahko priporočite? Hvala pa lep zadnji teden 2004!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DRUGO MNENJE
27.12.2004 10:06:46   
Gina
Samoplačniško greš po moje lahko k dr. Miheličevi v Črnuče. Meni je ona fajn, samo vseeno ne hodim več tja, ker je tam za plačevat. Razloži ti pa vse in pokaže na uz. Sicer pa najbrž lahko zamenjaš G, če nisi zadovoljna.lp

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DRUGO MNENJE
27.12.2004 11:27:47   
lelaval
Se strinjam z Gino, da lahko zamenjaš ginekologa, če meniš, da ti dovolj dobro ne razloži kar želiš vedet in kar navsezadnje zadeva tebe. Menim pa, da če že sama vprašaš, ti bi le moral malo več svetovati, kot pa vse je O.K. (vsaj pri mojem je tako). Kar pa se tiče "načela presenečenja" bi rekla (čeprav ne vem natančno), da prvič slišim za to. Vsako, katero jaz poznam in, ki je želela vedeti za spol, ji je gin. brez problema povedal (razen, če se ni videlo).

Kar pa se tiče nižje ležeče posteljice, lahko predčasno rodiš, zato moraš dosti več počivat (vsaj pri meni je bilo tako).

Žal ne vem, kateri je najboljši v LJ, ker sem iz MB.

Uživaj še naprej v svoji nosečnosti in zdravega :duda: sončka ti želim.

LP.

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DRUGO MNENJE
28.12.2004 16:47:32   
Tasika
V ljubljanski porodnišnici se ukvarjajo s prostovoljnimi raziskavami o prezgodnjem porodu in potrebujejo kontrolno skupino. Merijo dolžino materničnega vratu in delovanje maternice (cca 30 min). Ginekologinjo sem prosila če mi lahko pogleda tudi za spol,(ker se pri 20t ni videlo).Dr. Steblovnikova se je kar dolgo matrala, ampak sedaj vemo da bo :modri:.
Tel. za naročanje 430 28 00 ali 522 60 73, Meta Kovačič, med 8.00 in 10.30

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DRUGO MNENJE
29.12.2004 20:02:01   
Maja K
V Lj na Ginekološki kliniki (zraven porodnišnice) ti lahko priporočim dr Bojano Pinter. Zelo v redu, vendar tudi kar zasedena. Druga možnost je dr. Kavšek, pri katerem sem bila ko nje ni bilo- on je sicer moški ampak zelo v redu. Oba razložita vse kar te zanima.

lp maja
ps. nujno zamenjaj

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?