|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DR. MERLO ALEKSANDER
19.10.2006 12:07:52   
Anonimen
Opažam, da vas veliko hodi k njemu v Postojno. Kako ste prišle do njega in kaj je v njem tako posebnega? Morda, bi tudi jaz iz MB k njemu šla.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DR. MERLO ALEKSANDER
19.10.2006 12:14:41   
Anonimen
Zato ker je kul!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 12:16:15   
ivanap
Če sem jaz prav obveščena dr. Merlo ni več v PO. Si je odprl privat ordinacijo v Izoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 12:25:18   
Anonimen
Dr. Merlo ima privat ordinacijo  v Postojni. In jaz hodim k njemu!

(odgovor članu ivanap)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 12:45:59   
njoka
Jaz tudi hodim k njemu v Postojno in to preko socialnega. Je super in mi je ugotovil vzrok zakaj ne zanosim že na prvem pregledu, prej pa 3. leta so trdili, da je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 13:40:35   
anabanana
ivanap, nisi prav obveščena, dr Merlo ima ordinacijo v postonjskem zdravstvenem domu, sem bila pri njem pred par tedni.

Sicer sem bila samo enkrat samoplačniško (šla po drugo mnenje), ampak moram povedati, da je tip totalen CAR, prijazen, sproščen, človeški, predvsem pa zelo sposoben in strokoven. Toplo priporočam.user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 13:47:27   
Aja32
Anabanana - se strinjam s teboj... je CAR in eden najboljših zdravnikov, kar jih je mogoče najti... Preprost in zelo človeški... In sposoben...

Pokliči v Zdravstveni dom Postojna, naj te prevežejo k njemu v ordinacijo in povprašaj sestro, če lahko prideš do njega...

Jaz se vozim k njemu že od leta 99 in mi ni žal tudi niti enega prevoženega kilometra - naš prvi sonček je prišel ven pod njegovo kontrolo, zdaj pa čakamo veselo še enega... user posted image user posted image user posted image

Auser posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 19.10.2006 13:48:23 >

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 15:59:17   
thaiss
Vsekakor najboljši G user posted image  user posted image  user posted image

Po njegovi zaslugi zdej čakamo našega prvega user posted image !!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2006 11:00:26   
Anonimen
Tudi moja hči hodi k njemu.Zelo je zadovoljna.Naročiti se k njemu pa
čeprav pol Slovenije že hodi,ni problem.Pokličeš,povprašaš,rekli ne pa ne bodo.On je res najprej človek potem zdravnik.user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2006 11:01:59   
Kalina
Ja jst se hecam da je on od Kaline drugi ockauser posted image user posted image user posted image Konec koncev jo je "naredil" user posted image Ma jst sm cist zaljubljena v njega, k ga vidim bi ga kr izlubckala (na licka mislim), k je en tak velik srcek!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2006 11:28:49   
tajči84_
Dr. Merlo je v Postojni in ima privat kliniko še v strunjsnu če se ne motim....jaz hodim k njemu v Postojno...zakaj prav k njemu??? Hja zato ker sem dobila občutek da pri njemu nisem samo še ena številka več ampak se je zauzel zame kot za vsako posebej... Uni prejšnji je govoril da je vse ok ampak je ta zdaj ugotovil kaj je narobe.....
Ti ga toplo priporočam.....

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2006 11:33:48   
Marogica
ANonimna, če bi rada dobrega ginekologa in porodničarja, se ne rabiš voziti v Postojno ali na pRimorsko. Tudi v MB imamo poleg drugih, zelo dobrega strokovnjaka. Dr. ROberta Miglarja, ki je šef-zdravnik v avstrijski porodnišnici, v MAriboru pa ima zasebno prakso.

"topel" človek, si vzame vedno čas, strokovnjak.....v glavnem user posted image

Dodatna informacija: Dr. Miglar je bil pri porodu, ko je rodila Barbara Becker(bivsša žena Borisa Beckerja) v zasebni porodnišnici v Muenchen-u.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2006 8:48:28   
Anonimen
ZLAT, ZLAT, ZLAT

Moje mnenje je, da ni boljšega ginekologa v SLO

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?