Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DR. KRIŠTOFELC NA RAVNAH NA KOR. 6.4.2007 19:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav si slišala! Res nerad pove, ampak vem, da je že tudi povedal kaki nosečnici (recimo moji sodelavki - na morfologiji in je pravilno predvidil). Nama z možem je rekel, ko sva ga vprašala, če se spol vidi, da bistvo morfologije ni, da bi napovedali spol, temveč da se vidi, če je z otročkom vse v redu. Se pa pri našem spol tako ni videl in nama posledično tudi ni mogel povedati, kaj bomo dobili. Veš marsikateri ginekolog ne želi na veliko razglabljati o spolu ploda, ker je dejstvo, da lahko pride do napak v napovedih spola. Potem pa ne želi, da bi on verjetno bil dežurni krivec za nastalo zmedo. Ga po eni strani ga čisto razumem!
|
|
|
|
RE: DR. KRIŠTOFELC NA RAVNAH NA KOR. 6.4.2007 22:02:23
|
|
|
|
Brbs
|
nama je povedal. ampak malo kasneje (cca 23-25 teden), ko je bil malo bolj ziher.
|
|
|
|
RE: DR. KRIŠTOFELC NA RAVNAH NA KOR. 8.4.2007 18:10:11
|
|
|
|
lilka
|
Hm, Krištoflca sta dva, ta stari in tamladi. "Tastari "(ki dela v Radljah in h katermu jaz hodim ne pove spola pa če ga tepeš). "Tamladi", ki dela v Ravnah in ob torkih v Radljah, pa na morfologiji celo sam vpraša, če vsa zanima spol otroka. Toliko so mi punce v čakalnici povedale, pa prijateljica je k njemu hodila.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?