|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DONAT
2.8.2006 7:56:14   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem v 14. tednu in imam težave s prebavo. Na wc grem mogoče enkrat na dva dni, pa še to po mišje. A lahko pijem Donat?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DONAT
2.8.2006 7:57:51   
CUKRČEK
ja, lahko piješ donat. Baje najbolj pomaga , če ga naprimer zvečer natočiš v kozarec in ga "postanega" zjutraj spiješ.  Moje prebave pa niti malo  ne gane ne donat in ne kaj drugega.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 8:20:18   
krfjolca
Poskusi z lanenim semenom. Zvečer namočiš 1 žlico lanenih semen v vodi ali jogurtu, zjutraj pa to poješ. Mal je sicer nagraužno, ker se naredi ena sluz - zato je boljše z jogurtom ... Meni je to ful pomagalo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 8:57:19   
BLAŽIKA
Suhe slive namoči v vodo čez noč in potem zjutraj spij, imaš pa tudi otroški hipp sok iz sliv. Zagotovo pomaga.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 9:11:37   
Mateja-15
Jaz sem uporabljala suhe slive in laneno seme. Oboje je pomagalo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 9:13:59   
Tiamo
Lahko piješ donat, pa kot so že napisale laneno seme, slive,...

(odgovor članu Mateja-15)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2006 9:29:25   
Anonimen
Super, hvala vam! Upam, da bom jutri okupirala wc!

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2006 9:43:42   
digi
Ja donat absolutno lahko, samo upam, da ti bo pomagal. Jaz sem pila donat kot za stavo- pa seveda topel donat, ampak ni bilo nobenega haska.... Držim pesti, da ne bo pri tebi enako

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2006 13:33:40   
spes
Jaz pa kombiniram Donat in od GranoVite laneno seme s koncentratom fig in sliv.
Zjutraj popijem 2dcl Donata(včasih toplega,včasih sobne temperature),ko sem ful zaprta ga pijem  tudi čez dan vsake tolko -par požirkov in pred spanjem kak 1dcl.
Vsak dan pa pojem 3-4 jedilne žlice tistega semena v jogurtu ali pa ga kar popijem s sokom in moram povedat,da je dosti boljše(boljši okus!) kot pa samo laneno seme!Kupila pa sem ga v DM-u!
Pojem tudi čez dan par suhih sliv in marelic!
Vse,samo da prebava gre in to čim lažje,ker se nočem preveč napenjat zaradi male pikice user posted image !!!

Lp,Spes

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Donat
2.8.2006 18:30:14   
Anonimen
Lahko tudi 2 tableti magnezija na dan. Tako mi je priporočil ginekolog.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2006 20:25:11   
Naja30
Na neki internet strani od donata sem prebrala, da za user posted image  ni priporočljivo piti postanega donata. Tisto, kar je ena napisala, da si ga natočiš zvečer in zjutraj spiješ. Čeprav sem jaz tudi to delala in ne vem, zakaj naj ne bi bilo dobro user posted image  Ker požene pa! user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 8:52:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.8.2006 11:07:03   
Dajanax
Jaz pa na tešče eno Aktivio, pa še kakšen deci Donata malo kasneje, pa se mi je kar nekako ustalila prebava! Sem pa na morju poskusila s suhimi slivami (eno sem namočila v vodo čez noč, zjutraj pa spila vodo) - HUDOOO!! Cel dan sem bila na WCju, čist me je zdelalo, sem se že bala da bom morala kakšno urgenco iskat, ker je blo res tuuu mač. Počutje čist adijo... Tako da ne pretiravajte, vsaka prenaša malo drugače.

Mi je pa G rekel, da Donat lahko kar pijem, da nima bit kaj narobe, ne vem pa za postanega?!?!? Jaz ga imam kar v hladilniku...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2006 11:24:22   
force
Ja tud men je reku G da lahko pijem Donat. Zvečer pa pojem za večerjo par kivijev in melono, potem je pa zjutraj tako krasno user posted image user posted image . Pred tam pa tud nisem šla na wc po par dni.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!