ursa_p
|
Pozdrav se od mene! Midva imava pa kar ogromno pasjo druzino ... 2 nemski dogi in 2 bokserki. Ena je stara 2,5 let, ostale tri pa 3,5 let. Sicer je mali doma srle dober teden, ampak moram rect, da so ga punce odlicno sprejele. Prihod iz porodnisnice je bil super ... vse so ga prevohale, dobil je pa tudi kak poljubcek. Zanimivo je bilo, da ga bokserki, ki noro radi lizeta, skoraj nista polizali in ga se do zdaj nista prav velikokrat ... pa zelo previdne so, razen najmlajse doge, ki se sicer trudi biti bolj nezna, ampak je kramp, pa je tezko. Zaenkrat se je ena javila, da ga bo imela pod kontrolo, ampak sva se odlocila imeti cim vec obiskov, da ne bi postala oziroma postale prevec zasticniske. Bi bil kar problem imeti 4 pse, ki prevec scitijo otroka. Bova videla kako bo. Nekaj napotkov, da vasi psi ne bojo ljubosumni ... - ko se dojite dajte svojemu psu poskusiti vase mleko - vedno ko otroka dojite ali ko otrok je naj je tudi pes (lahko samo priboljsek) - psa nikoli ne odrivajte stran ... ce vas kaj moti ga raje priklicite stran s priboljskom ali igracko - pustite mu, da otroka prevoha in mu morda da kak poljubcek - psu morate pustiti da gre tudi v otrosko sobo ... drugace se lahko pocuti odrinjenega - ce zeli biti zraven pri previjanju mu pustite - dajte mu povohati umazane plenicke ... ce bo malenkost polizal ga ne kregajte - nekateri pravijo, da mu lahko pustite, da poje otrokovo "polivanje" - ce imate psicko se, ko domov pinesete novorojencka ne cudite ce slucajno dobi mleko ... to samo pove, da vam zeli pomagati, ce vi slucajno izgubite mleko!!! - pes naj bo ob otroku ves cas, se ti tako zeli - pazite, da otrok ne bo nadlezen do psa!!!!!!! ... No, se marsikaj je takega, ampak to je vse kar se trenutno spomnim. Pa srecno vsem! Pa se nekaj slikc kaksen je bil sprejem. Takole vzhicena je bila Lina se kaki 2 uri pri najinem prihodu domov Le kaj je to zaeno cudo Crna doge Ere pa ni kaj dosti zanimal ... edino v posteljico so ga prisle pogledat vse Ostale slikce si lahko pogledate v mojem albumu ... upam, da se bojo videle: http://www.moj-album.com/album/2225909/ Lp, Ursa
|