|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOBRO JUTRO!!!
20.3.2005 23:18:59   
mauri
Dobro jutro punce!!!

Želim vam lep začetek delovnega tedna, da bi vas čimveč ugledalo :modri::roza:, za tiste, ki pa ne, pa vsaki pošiljam enega :angel:, da bi v naslednjem poskusu uspelo!

Lepo se imejte!!!

Mauri :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   DOBRO JUTRO!!!
20.3.2005 23:32:42   
Gina
:)-:)- A si že vstala?:)-:)-

Dobro jutro tudi tebi.:)

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DOBRO JUTRO!!!
20.3.2005 23:53:39   
jagoda
Pa nočko od mene. Js grem komi spat:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 6:27:55   
Udb
Uf, tale dobro jutro je bil pa sredi noči!!! :)-:)-:)-

No,sedaj je res jutro! Jaz sem že v bojnem položaju!!!!! :) Kaj imate lepega v planu za danes?

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:28:59   
Skye
Dobro jutro :zaspan::zaspan::zaspan:

Uh spet ta ponedeljek....jaz bi še spalaaaa:((
Pa še oblačno je zunaj:grrr:

No bom nehala jamrati;) Upam da ste preživele lep vikend:bravo::bravo:

Jaz sem prvič v življenju bowlala....sicer je nekaj časa trajalo, da sem osvojila tehniko...a ko sem jo sem bila ta glavna:)-:)-:)-

Pa ve....že kakšna nova srečka :nosecka:?

Pozdravček
Skye

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:29:45   
simonas
Jaz ga šibam zdaj na revizijo, pol pa bom nekje v kotu :((, ker mi je padla BT in že vem da me hoče obiskati kruta in neusmiljena :hudicek:, ne glede na to, da jo že toliko mesecev prosim naj ne pride.

Simona

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:31:30   
Skye
simona...dokler ni :hudicek: M še ni nič izgubljeno.......saj pravijo da BT vedno ni realni pokazatelj:zmeden2:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:37:43   
Udb
Sem se že ustrašila, da sem edina preživela na forumu!! ;)

simona - ne še obupovati!! :rozica:

Skye, a kar bowlala si???????? Jaz pa še nisem nikol! Je fajn?

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:39:38   
Skye
udb super je.......smo tko not padli, da smo kar na čas pozabili...potem pa naslednji dan skoraj cel prespala...ko nisem več navajena tko ponočevati:)-:)-

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:41:50   
Udb
No, bom enkrat probala- upam!

Kako si drugače?

Jaz sem imela cel viken goste ...

Danes ponoči me je pa prvič trebuh začel tiščati, ko sem hotla na trebuhu spat! A to pomeni da so moji dnevi spanja na trebuhu minili?

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:47:05   
Skye
mogoče pa te je tiščalo, ker si pojedla preveč peciva:)-

Bušček že kaj zrasel?

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 7:58:42   
wawa
Ohoj dobro jutro čvekice...

Še en ponedeljek, začel se je moj 7t:bravo:

Udb ti se pa ne izgorarji na :nosecka: zaradi buščka, preveč peciva si se najedla to bo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-si ga tako dobro spekla da se nisi mogla upret;)

Ne ne resno a je buši že kaj zrasel?

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:04:21   
Udb
Ne, buši je celo manjši kot pred 2 tednoma - ko sem bila zaprta! Zanimivo!

:)-:)-:)- Ne peciva pa nisem veliko pojedla, ker mi sladko ne gre preveč!!

Sploh ne morem verjet, da sem že v 11 t!!!!! A bo cela nosečnost tako hitro minila?????? Saj ne bom imela časa vse nabaviti!! :)-:)-

Wawa, kako si pa kaj ti??

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:05:01   
Anonimen
Lep prvi spomladanski dan pupce9nebesa
Vidim da ste že veselo v akciji:bravo:
Udb prav misliš-napočil je čas,ko se bo potrebno poslovit za nekaj časa od spanja na trebuhu,pikica protestira potrebuje plac za laufanje:)-
wawa uživajjjjjjjjjjjjjjj;)
Skaye a maš občutek,da so danes daljše roke?:)-:)-

(odgovor članu mauri)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:05:41   
Udb
Jutro neva!! Kako lepo je, ko te mamo spet med nami!!

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:10:05   
Anonimen
Ja men je tud lepoooooooooo9nebesa
Kar manjkalo je to klepetanje-pa zraven spada kreganje z mojo mularijo kdo je na vrsti :)-pred ekranom;)

(odgovor članu mauri)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:17:49   
wawa
O Neva6 pozdravček.....

Uživat sem začela šele sedaj ker se mi zdi da sem šele ta vikend pošteno dojela kaj se dogaja:)-:)-:)-:)-:)-

Drugače sem vredu, nič slabosti še zaenkrat, tako da včesih kar ne vem a sem a nisem :nosecka:, pa ne da bi se pritoževala ker mi ni slabo, samo tak kar čudno je;), apetit velik - samo za konkretne jedi, bušček zvečer napihnjen.....eno tako sem.....drugače pa uživam ker je zunaj sonček in grem ob štirih na en 2h sprehod....se sončit:bravo::bravo::bravo::bravo:

Udb.....ne vem ne vem če bi ti verjela glede tegale da se nisi svojega peciva napapala.......saj meni tudi ne paše sladko, razen jagode s sladkorčkom..mmmmmmm

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:25:30   
Anonimen
wawaaaaaaa pazi da ne bo prepogostih napadov na hrano-jagde z sladkorčkom njami njami ampak uffff kkile kileeee......

(odgovor članu mauri)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:51:54   
wawa
Saj vem saj vem, saj se drugače pazim.....se nisem še praktično nič zredila, full hodim, pa gledam kaj jem, sam tale vikend je bil problematičen, je imela moja mala sestrica rojstni dan pol pa veš kako je ........:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:....drugače sem pa fullllol pridna kar se hrane tiče;)

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 8:56:14   
Anonimen
Ja ja sam da ne bo preveč rojstnih dni umes:)-maš pol izgovor,da moraš kaj pojesti:)-:)-
Men verjemi za vsazga sem se zredila čez dvajset kil-ni me blo nič lepo za gledat;)tank ki se vali po cesti:)-:)-

(odgovor članu mauri)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 9:13:01   
cmokec
Dobro jutro,

Neva, kolk sem vesela, ko vidim Timijevo slikico. Kako se kaj ima? :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Drugače imam pa Saro doma, ker je imela včeraj kar visoko vročino, tako da se bom po tradiciji cel dan mojčkala in igrala punčke. Goveja juhica se za bolnico že kuha, ostalo bo pa počakalo. Aja, pa že drugi dan mi ni slabo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. V soboto sem bila v Celovcu in sem si kupila majčko, kjer so natisnjene male rokice vspodaj pa piše: What is it like outside? Kolk je blo smeha :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 9:16:46   
Anonimen
Živijop cmokec!!!Ja:hudicek:a še vedno niso bacili krepali?
Pa se crkljajte s čajčki in vročo župco,druzga vam ne preostane,pa da čim prej mine.Pomlad je tu sonček bo kmalu lepo toplo grel treba bo ven na svež zrak.:)-:)-

(odgovor članu mauri)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 9:21:02   
cmokec
Mi smo imeli celo zimo krmilnico za ptičke, zdej nam pa pojejo, kot za stavo, ker so se navadli bit pri nas. Je pravi živ žav in kar tekmujejo, kdo bo bolj glasen. Hura, pomlad.:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 9:36:19   
biba77
Dober dan! :ups:
Eni smo malo manj zgodni... Samo ne manj delavni! :)
Pri nas je soooonceeek in vzdusje full dobro v pisarni in ...
:miska:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   DOBRO JUTRO!!!
21.3.2005 10:24:30   
TANTRA
Ej punce, kolk ste že pridne... Sicer je pa sonček prav vzpodbuden za današnji ponedeljek :), naslednjega bomo pa doma....Juhu....
Wawa, tudi jaz razen po bolečih prsih in zvečer napihnjenemu trebušču ne bi vedla da sem :nosecka:. Imam pa probleme s kožo, na trenutke mi ful cvetijo mozoljčki...
Ugotavljam, da bom morala kmalu nabavit ene bolj komot hlače, ker mi napeti trebušček ne dovoli imeti zapete hleče...Doma je lažje v trenirki... Kaj pa vidve Udb, wawa???
Sem bila pa v soboto v kinu, komaj sem cel film zdržala brez WC....Dober film - Njegovi tastari.
Fajn za bodoče :nosecka:
V četrtek grem na posvet, da vidim moj DTP in še enkrat na UZ da vidimo srček... Potem pa bo čas, da v službi povem o :nosecka:...Drugač pa sem ugotovila, da moram bolj malo jesti, pa večkrat...
Naj sije sonček za dobro voljo:):love:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?