Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 19:39:33
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
Že cel dan predvajajo po vseh programih koncert live 8.:bravo:tudi v ljubljani je bil tako kot po vseh drugih državah po svetu:bravo: za pomoč afriki,za izbris njihovih dolgov in pomoč za izboljšanje njihovega stanja:bravo: zelo me pa je prizadelo ,ko so prikazovali slike,posnetke teh ubogih ljudi:( ,kakšen velik egoist sem se počutila,imam vsak dan na mizi za jest,zdravila kadar se mi zahočejo in marsikatero drobno stvar,ki se meni ne zdi pomembna,njim pa še kako:(najbolj me je pa stisnilo pri srcu,ko sem videla otroke,moj bog!!!!,že prej preden sem imela Timija mi je bilo hudo,zdaj mi pa je še toliko bolj:((:((:(( res upam da jim bo uspelo,da bodo vsaj malo boljše zaživeli. tu je link od tega koncerta: http://www.live8live.com/theconcerts/index.shtml katja
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 19:57:13
|
|
|
|
k1
|
ga lahko gledaš tudi na slo 2. lp :rozica:
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 19:57:34
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Res je...upam da jim bo uspelo... pa ne pozabit poslati imena in priimka na spletni strani... je pa tudi na moblno številko možnost poslat, sam je zdele ne vem...sej je skos gor na ekranu napisana...med koncerti...
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 20:31:04
|
|
|
|
CatJa
|
Take akcije so mi res vsec. :bravo:
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 20:48:31
|
|
|
|
African queen
|
Evo,še številka na katero lahko pošljete vaše ime,priimek in državo. 0044 7717 999 999
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 20:57:45
|
|
|
|
anajmad
|
Res ubogi ljudje.Se moram pa pohvalit,da sem tud taprvega spremljala tako zavzeto,kot zdej tega. en lp:morje:D.
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 21:08:03
|
|
|
|
kr1a
|
Ja prima je. Tudi sama ga že cel dan spremljam kolikor mi :duda: dopušča. Zanima pa me če kdo ve ali se ga da zlovdat?
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 21:31:43
|
|
|
|
Wahoo RR
|
kr1a...sigurno bo kmalu po koncu že gor... Sam za priemrjavo...Omar na eurovizijimje bil po nastopu 2 dveh minutah gor... sigurno bo tud to...sam bo dolgo :)
|
|
|
|
DOBRODELNI KONCERT LIVE 8 2.7.2005 23:54:08
|
|
|
|
tjaga
|
OOooooooooooo men se kr trga, ko gledam Robija. :love::love::love::)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?