ursYY
|
Viška dm bone zamenjam za nove znamke, - 50 %, bone lahko izkoristite do 15.9.2013, - Alnatura, kokosova voda, več okusov, 330 ml, (največ trije izdelki), - Nutrilab, nutriq10, prehransko dopolnilo, 60 kapsul, (največ trije izdelki), - Sun and Seed, bio orehovo olje, 250 ml, (največ trije izdelki), - Maybelline, odstranjevalec laka za nohte, brez acetona, 125 ml, (največ trije izdelki), - Sundance, sensitive, balzam za zaščito pred soncem, ZF30, 200 ml, (največ trije izdelki), - Moj joker bon, prihranite 50 % na izbrana sončna očala Sundance, (največ trije izdelki), - Carefree, ščitniki perila, 58 kosov, več vrst ali 48 kosov, (največ trije izdelki), - Palmolive, mediterranean moments, gel za prhanje, več vrst, 250 ml, (največ trije izdelki), - Weleda, masažno olje z izvlečki arnike, 100 ml, (največ trije izdelki), - Elseve, olje za lase, dve vrsti, 100 ml, (največ trije izdelki), - Moj joker bon, prihranite 50 % na barve za lase Syoss Oleo, (največ trije izdelki), - Moj joker bon, prihranite 50 %na nakup šamponov za lase, (največ en izdelek), - Aquafresh, tooth and tongue minterdental, zobna ščetka, dve trdoti, (največ trije izdelki), - Colgate, totalm advanced, zobna krema, več vrst, 75 ml, (največ trije izdelki), - Nivea for man, skin energy, losjon po britju, 100 ml, (največ trije izdelki), - Glade, discreet bagno, osvežilec zraka, marine, 12 g, (največ trije izdelki), - Perwoll, tekoči detergent za pranje perila, več vrst, za 16 pranj, (največ trije izdelki), - moj joker bon, prihranite 50 % na nakup izdelkov za ročno in strojno pomivanje posode, (največ en izdelek), - Foto na platnu, 30x40 cm, (največ trije izdelki),
|