|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DJ - kako si se odločila?
12.8.2005 13:04:38   
2ursae
ne vem zakaj, ampak DJ (ki se je prejšnji teden spraševala, ali naj gre na amniocintezo ali ne) mi ne gre iz glave...

DJ, če si kje blizu, prosim povej, kako si se odločila in kako se ti je izšlo.

pozdravček :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.8.2005 16:40:43   
DJ
Po večih razgovorih z raznoraznimi (prim. Cerar, ženske, ki so imele ta pregled,...) sem se odločila ZA. V torek, ko sem prišla na poseg, pa se je prim. Cerar odločil za kordocentezo (odvzem krvi iz popkovine), ker sem že v 24T (auuuuuuaaaa). Rezultat bo v 1 tednu (v torek). Mi pa je dames ginekologinja omenila, da v kolikor rezultat ne bo OK, da imam pravico do 3 mnenje in sicer pri strokovnjakih v Londonu (da zdaj Vzajemna to nudi)?!? Se pozna, da smo v EU. Vsekakor pa bi najraje videla, da bodo rezultati OK in neham o tem razmišljat. Punce, ki ste mi odgovarjale, mislile name - 1000x hvala. Upam, da bom tudi jaz lahko kdaj vam dala kakšen nasvet.
Lp, DJ

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2005 17:12:25   
2ursae
no, super. Držim pesti, da bodo rezultati kot se šika.
Naj je :angel: s teboj.

:rozica::rozica::rozica::rozica:
pozdravček :muca:

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2005 13:10:02   
Srci
DJ upam, da so rezultati res OK in da bo nosečnost naprej potekala brez kakšnih večjih uspehov. Držim pesti.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2005 17:55:45   
DJ
No punce, sporočam vam, da so me iz porodnišnice obvestili, da so izvidi OK in da ni ne duha ne sluha o kakršni kromosomski napaki - vse je tako kot mora bit (razen razširjenih čašic ledvičk, kar pa ni nič v primerjavi s kromosomsko napako).
Tina - napravili so mi kordocentezo (odvzem otrokove krvi iz popkovine), ker se je za rezultat mudilo (sem bila v 24T) in res je bil v enem tednu. Če bi bilo ugotovljeno, da je kakšna kromosomska napaka, bi se morala odločiti ali otroka obdržati ali ne (roditi bi ga morala na žalost v 25T po normalni poti).
Hvala bogu, da so rezultati OK, ker o tem niti nisem hotla razmišljati - sem pa lahko sedaj naslednje 3 mesece mirna. :sloncek:
Lp, DJ

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?