Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
DJ - kako si se odločila? 12.8.2005 16:40:43
|
|
|
|
DJ
|
Po večih razgovorih z raznoraznimi (prim. Cerar, ženske, ki so imele ta pregled,...) sem se odločila ZA. V torek, ko sem prišla na poseg, pa se je prim. Cerar odločil za kordocentezo (odvzem krvi iz popkovine), ker sem že v 24T (auuuuuuaaaa). Rezultat bo v 1 tednu (v torek). Mi pa je dames ginekologinja omenila, da v kolikor rezultat ne bo OK, da imam pravico do 3 mnenje in sicer pri strokovnjakih v Londonu (da zdaj Vzajemna to nudi)?!? Se pozna, da smo v EU. Vsekakor pa bi najraje videla, da bodo rezultati OK in neham o tem razmišljat. Punce, ki ste mi odgovarjale, mislile name - 1000x hvala. Upam, da bom tudi jaz lahko kdaj vam dala kakšen nasvet. Lp, DJ
|
|
|
|
DJ - kako si se odločila? 12.8.2005 17:12:25
|
|
|
|
2ursae
|
no, super. Držim pesti, da bodo rezultati kot se šika. Naj je :angel: s teboj. :rozica::rozica::rozica::rozica: pozdravček :muca:
|
|
|
|
DJ - kako si se odločila? 16.8.2005 13:10:02
|
|
|
|
Srci
|
DJ upam, da so rezultati res OK in da bo nosečnost naprej potekala brez kakšnih večjih uspehov. Držim pesti.
|
|
|
|
DJ - kako si se odločila? 17.8.2005 17:55:45
|
|
|
|
DJ
|
No punce, sporočam vam, da so me iz porodnišnice obvestili, da so izvidi OK in da ni ne duha ne sluha o kakršni kromosomski napaki - vse je tako kot mora bit (razen razširjenih čašic ledvičk, kar pa ni nič v primerjavi s kromosomsko napako). Tina - napravili so mi kordocentezo (odvzem otrokove krvi iz popkovine), ker se je za rezultat mudilo (sem bila v 24T) in res je bil v enem tednu. Če bi bilo ugotovljeno, da je kakšna kromosomska napaka, bi se morala odločiti ali otroka obdržati ali ne (roditi bi ga morala na žalost v 25T po normalni poti). Hvala bogu, da so rezultati OK, ker o tem niti nisem hotla razmišljati - sem pa lahko sedaj naslednje 3 mesece mirna. :sloncek: Lp, DJ
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?