|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DIY oblačila za nosečke
20.8.2012 15:34:51   
Coolgirl
Ker se mi bo počasi začel večat trebušček in ker imam dokaj omejena sredstva sem pred časom malo brrskala po netu kako predelati "normalna" oblačila v nosečniška.

Bom kar prilepila linke.
Za vse tiste ki niste tako vešče v angleščini pa mislim, da so slike zelo nazorno prikazane.
Hlače 1
Hlače 2
Jeans
Hlače in majčka


Upam da bo kateri pomagalo

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DIY oblačila za nosečke
21.8.2012 10:13:04   
Anonimen
Čuj, če maš šivalni stroj doma, se lahko kdaj spravima to delatuser posted image user posted image  Bi znalo bit kar zabavnouser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Coolgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DIY oblačila za nosečke
21.8.2012 10:31:08   
Anonimen
Super, da si tako kreativna ... ampak ... s tem uničiš oblačilo, ko bi ga po porodu še več let lahko nosila. Tako da se mi zdi bol ekonomično za tistih par mesecev kupit poceni nosečniške hlače. Recimo ... sama imam problem pri nakupu hlač, ker imam precej dolge noge, pa tudi čez rit me ni ravno malo ... in nosečniške hlače zame bi bile recimo v Popku, kjer jih šivajo po meri, čez 70€ ... to se mi zdi absolutno preveč ... tako da sem jih naročila iz Anglije, 2x podaljšane, poštnina zastonj, za 30€ in so mi kot ulite. Pač moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: DIY oblačila za nosečke
21.8.2012 10:49:22   
kokosh
Jap, škoda hlač :)

Sama sem preživela celo nosečnost z enimi nosečniškimi kavbojkami, pa sem bila v službi do rednega nastopa porodniške. Do 6. mes sem si pomagala z bombažnim minikrilom za 4 EUR, ki sem ga lepo zapognila in zatlačila čez odpete običajne hlače z ohlapno elastiko med gumbom in gumbnico, da mi ne bi po nesreči padle dol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: DIY oblačila za nosečke
21.8.2012 11:54:11   
astrid1
Jaz bi pa morala najprej nekje najti kakšno št. ali dve večje hlače, da bi jih predelala, ker me je kipnilo čez rit in stegna. Prejšnje moje hlače ne pridejo v poštev, dokler ne shujšam po porodu.

Drugače pa dobra ideja, če imaš npr. na pretek oblačil in jih ne pogrešaš po porodu.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: DIY oblačila za nosečke
21.8.2012 12:00:23   
Tippi
Sej najbrž je mišljeno, da predelaš kakšne cotice, ki jih več niti ne nosiš in ti stojijo. Nova oblačila predelat je itak brezveze, to menda vsi vemo. Men se zdi ideja super! Ampak škoda, da ne znam šivat user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: DIY oblačila za nosečke
21.8.2012 13:32:45   
Coolgirl
Ja mišljeno je da predelaš kakšne starejše stvari. Ali pa če najdeš kaj poceni in da ti jih ni žal.
Teh hlač ki jih trenutno (še) lahko nosim ni šanse, da jih predelam.

Drugače pa imam jaz tako ali tako srečo, da sem malo izven serijska in morem tudi navadne hlače vedno malo "preuredit". Sem manjše postave, tako da krajšanje je itak obvezno, plus, da imam še kar široke boke in ozek pas. Tako, da najti hlače ki bi mi pasale že je že tako težko najti.


(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: DIY oblačila za nosečke
21.8.2012 13:51:02   
HelenaLena
Moje kavbojke je predelala sestra od mojega dragega in to je edino, kar sem do sedaj (32. teden) potrebovala novega. Vse ostalo, torej gornje dele, krila in obleke nosim obstoječe, ker vsebujejo elastin in mi je praktično še vedno vse prav. Sestrična mi je prinesla polno vrečko nosečniških hlač, razlika je v tem, da je ona bila noseča čez zimo jaz pa čez poletje in jih niti enkrat nisem rabla oblečt.
Moje mnenje je, da so ene do maksimalno dvoje nosečniške hlače več kot dovolj in dobiš jih že ful poceni. V h&m so po 20 eur. Če pa že imaš kakšne obstoječe, katerih ti ni škoda in so ti prav, pa jih daj predelat.

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Pedagogi.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?

Dobro. (67%)

Slabo. (33%)

Ne vem. (0%)


Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!