|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DIG.TERMOMETER
25.9.2006 11:46:27   
Ni novih sporočil
TANCIKARIN
Ali ima mogoče kdo izkušnje z termometrom , ki ga imajo v Baby Centru:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128
nameravam ga kupiti, vender je kar drag  user posted image , in bi se prej prepričala če je O.K.

Ciao, user posted image

Sonce
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DIG.TERMOMETER
25.9.2006 12:06:36   
Ni novih sporočil
Mojca P.
Smo se pred kratkim  o tem pogovarjale. Poglej:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1070060&mpage=1&key=termometer&#1071081

(odgovor članu TANCIKARIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2006 12:49:45   
Ni novih sporočil
mily
Uh jaz še vseeno prisegam na klasične termometre no. Verjetno, ker sem imela slabo izkušnjo. Kupla sem ga v lekarni in ni bil glih poceni no. Pa nam je že od začetka nekaj nagaju oz. vedno mi je pokazal premalo, tako da sem zmeri za vsak slučaj zmerla še z navadnim. Nazadnje, ko je bila Nika bolana, je mela vročine 37.5, ta je pokazu nekaj več kot 3˛5° user posted image .
Možno pa seveda da smo meli "srečo" in naleteli glih na čudnega .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2006 15:31:10   
Ni novih sporočil
pina-1
jaz sem v lekarni kupila najbolj poceni digitalni termometer ( 1.500 SIT) in je najbolj točen, hiter in praktičen. Smo pa merili enkrat vročino s termometrom za na čelo in je pokazal kar krepko maj kot je bila vročina dejansko visoka...
Po moje škoda tolko dnarja

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2006 15:34:21   
Ni novih sporočil
nataša k
Jaz pa imam termometer Braun Thermoscan, ali nekaj takega. V glavnem, je za merjenje temp. v ušesu. Zelo zadovoljna! Je točen in hiter.  Priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Katerega ginekologa priporocas
someon

Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami? BRUS NATAŠA KOBAL BORUT BARBIČ MATIJA KOROŠEC SARA KENDA ŠUSTER NATAŠA LUČOVNIK MIHA SKUK EVA