|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DHT
25.2.2010 22:59:32   
Božička09
Ojla,

najprej se opravičujem, če bi tole morala stlačiti kam drugam.

Dajte mi prosim povedati, koliko od vas se vas je odločilo, poleg NS, delati še DHT? Ste DHT delale pri istem G, kot NS ali se lahko ti dve preiskavi ločita ...?

In pa, predvsem, koliko vas je preiskava prišla? Namreč, če en G računa več kot drugi, bom našla cenejšega. Gorenjka sem user posted image In koliko časa čakate na izvide?

NS imam sicer šele čez 6 dni (ojoj, že user posted image ). pa bi rada zraven opravila še ta test, saj preveč visim na netu in zdaj nimam več zaupanja v NS. Sploh glede na komentarje, da pri ponovljenih preiskavah pri različnih G pride drugačen rezultat. Zdaj pa ti vedi.

Hvala vam.

Nočko user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DHT
25.2.2010 23:58:42   
Naja31
Zivjo,

jaz sem pri obeh nosecnostih delala poleg NS tudi DHT. Pri prvi nosecnosti mi je po NS ginekologinja to svetovala. Je rekla, da to ona svetuje vsem nosečnicam ki so lizu 30ega leta starosti, jaz sem bila takrat 27. V drugi nosecnosti pa se mi je to zdelo smiselno, ce sem ze v prvi opravila, ko sem bila 3 leta mlajsa.
DHT pa ne delajo ginekologi sami, ampak se npr. v LJ to opravi na polikliniki. Cene pa se ne spomnim ker je od tega minilo skoraj 3 leta.

Za NS pa je razumljivo, da so razlicne meritve ker se ne delajo v istem trenutku. Pri NS je kljucna dolzina trajanja nosecnosti.

Drugace pa ti svetujem, da se ne obremenjujes prevec. V bistvu si sele na zacetku nosecnosti, do konca je se dolga pot, in ce boš samo razmišljala o tem kaj gre lahko narobe, se ti bo zmešalo. Zupaj izbranemu G in poslušaj svoje telo. Pisanje po različnih forumih pa jemlji z  zdravo mero in ne verjemi vsemu kar piše.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 26.2.2010 0:00:08 >

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2010 8:27:20   
moni30
Pozdravljena,

tudi jaz sem se kljub dobremu rezultatu NS (1:2100) za moja leta, po pogovoru z zdravnico, ki mi jo je delala odločila še za DHT. Šla sem v bolnišnico (MB), plačala 38 E, dala kri in čez teden dni po pošti dobila rezultate (1:6400).
Glede na to da sem stara 34, se mi je zdelo vredno dat še teh 38 E, da sedaj malce bolj mirno spim.

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2010 8:58:17   
kristinaj
jaz sem pri obeh šla na ns + hormonski test... pri prvi so mi zgrešili datum in sem bila za ns prepozna ampak je vseeno pogledala in rekla da ni povečana,potem so mi naredili še četverohormonski test in je bilo vse ok...

pri drugem pa sem šla na ns in na dvojni hormonski test in je bilo tudi vse ok...

cena za drugega cca 70 eur...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2010 8:58:49   
kristinaj
aja... delala sem pa obakrat v postojni.... ns - mislim, da ni bila ista g.. kri ti pa itak sestra vzame....

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2010 12:49:53   
Božička09
Kristinaj, 70 si torej dala za četverni test?

Jaz premišljujem o DHT zaradi tega, kaj vem, za vsak slučaj ... Nisem ravno stara, ampak se vseeno bližam 30im in, če imam možnost narediti test, za kaj pa ne. Hvala vam za odgovore user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2010 12:51:55   
Božička09
No evo,

ravnokar sem dobila odgovor od Strahove - DHT pri njej pride 55 evrov.

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2010 12:54:45   
biga
Jaz sem opravila nuhalno en dan prej, kot DHT, za tega itak daš samo kri, potem pa so poslali izvide v Lj. Za oboje skupaj sem v jeseni (v NM) plačala 120 evrov.

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2010 13:54:57   
kristinaj
delala sem četverni ker so mi tako rekli, kaj pa to pomeni ne vem... mogoče zato ker dvojnega še ni bilo.. ti ne bi znala povedati...

2008 sem pa dvojnega delala...

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?