|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DHT
28.8.2008 18:03:24   
gaja
Zdravo punce!

5.9. imam NS v Dravljah pri dr. Babnikovi user posted image .

Od G sem dobila tudi napotnico za DHT in mi je rekel, da grem kri dat v porodnišnico. Ker sem zasledila, da ste govorile o DHT na polikliniki sem sedaj malo zmedena in ne vem kam moram it. Mogoče je mislil na polikliniko?

Zanima me še, ali je treba DHT tudi kaj plačat ali ne.

Hvala in papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DHT
28.8.2008 18:52:09   
Tinky
Jaz sem bila na polikliniki, decembra sem plačala nekaj manj kot 30 eur.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 19:08:01   
Anonimen
Kri se da na polikliniki (mene so tja napotili iz porodnišnice). Stane pa 20 centov manj kot 30 evrov user posted image .

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 12:11:17   
smokvica72
Če imaš napotnico za DHT, potem bi moralo biti zastonj.
Jaz sem imela napotnico za NS in DHT, pregled sem imela v porodnišnici v 4. nadstropju in nisem nič plačala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 12:27:52   
Abra
Kri za DHT ti vzame sestra pri dr. Babnikovi, stane 30 eur, izvide dobiš čez kak teden. Nisem pa prepričana, da lahko to opraviš tudi na napotnico. Vsaj NS so na napotnico opravljali samo v LJ porodnišnici, zdaj pa tudi tega ne več. ZZZS namreč ne plačuje več NS ženskam nad 35 let, ampak samo še amniocintezo tistim, ki bodo ob PDP dopolnile 37 let oz. je izvid NS slabši od 1:300. Te info niti nimajo vsi G, ker je bilo samo objavljeno v uradnem listu, G pa posebnih navodil niso dobili in še vedno pišejo napotnice. Vsaj tko je Pušenjak napisal.

(odgovor članu smokvica72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2008 12:33:33   
smokvica72
ZZZS namreč ne plačuje več NS ženskam nad 35 let

To ni čisto res. Če si stara 35 na PDP je NS in DHT zastonj, če imaš napotnico. Preverjeno. Je pa res, da te z napotnico sprejmejo le v porodnišnici.
Jaz sem bila namreč z napotnico v porodnišnici na pregledu julija 2008 in nisem nič plačala.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2008 12:36:44   
Abra
Vem, tko je blo. Poglej avgustovske poste pri Pušenjaku. To je čisto sveža novica.

(odgovor članu smokvica72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2008 12:42:19   
Abra
Tuki je še link, kjer je to napisano. Smokvica, očitno si med zadnjimi, ki jim je ZZZS pregled plačala.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4912017

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2008 16:14:27   
Taula
Kri za DHT ti vzame sestra pri dr. Babnikovi, stane 30 eur, izvide dobiš čez kak teden
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

To je pa novost, mene je ona kar na polikliniko poslala. Delajo pa do 15.30h se mi zdi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2008 18:13:00   
Abra
Ja, je novost pri Babnikovi. Ker ima od 1.6.2008 svojo ambulanto na koncecijo in ima tudi drugo sestro user posted image čakalnica je ista, le sam vhod v abulanto je na desni, prej pa na levi strani. Ambulanta je ta, kjer je prej delala dr. Berginc.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2008 20:39:42   
Taula
Super. Bom vedela za naslednjo user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 21:22:17   
gaja
Punce, hvala za odgovore!

Vso srečo!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?