|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DHT- pomoč
23.10.2007 22:58:36   
Anonimen
Pozdravljene!

Malo sem zaskrbljena. Avgusta sem bila na NS, kjer je bila izmerjena 1,8mm tveganje 1: 5386.

Moj ginekolog pa me je še poslal na DHT in izvidi so 1:2400. Ta izvid se mi zdi se kar nizek saj sem zasledila da imajo punce tveganje od 1:10000 - 20000.

Je mogoče katera delala ta test in kaksne izvide ima?

Zaskrbljena
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DHT- pomoč
24.10.2007 7:10:50   
eva78
Dobro jutro!

Jaz sem delala DHT.Za 28 let sem imela rezultat 1:1200. lahko bi bil pa glede na tveganje pri mojih letih 1:750. Pomembno je tudi, pri katerih letih imaš takšen rezultat. Če bi bil ta rezultat pri mojih letih kot ga ti navajaš ... je  to več kot super.

Skratka, DHT mi je bistveno poboljšal rezultat na 1:8700. Tudi če ga je tebi poslabšal na 1:2400, je ta rezultat, kolikor sem o tem seznanjena, še vedno čisto vredu.. Nižje od 1:300 pa so potrebne dodatne preiskave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 9:06:42   
Anonimen
Dobro jutro!

Si me malo pomirila, stara sem 26 let updam, da za moja leta je OK.

l.p.

(odgovor članu eva78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 9:11:19   
anonimna thumbs up
Prijateljica je šla po NS še na DHT - po izvidu DHT-ja se ji je tveganje zvišalo. Ne veliko, ampak nekaj pa. Na amniocentezo ni šla, ker je bilo tveganje vseeno prenizko, se je pa celo nosečnost presekirala user posted image  Rodila je zdravo user posted image

Hočem poudariti tole: prijateljici je G povedala, da se tveganje za DS, ki ga izračunajo na merjenju NS, skoraj vedno poveča po opravljenem DHT. Sploh, če je tveganje po merjenju NS zelo nizko. In to še ni razlog za paniko!

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 12:04:17   
pikica*
Hecno, da te je g. sploh poslal na DHT, ker je tvoj prvotni rezultat čisto ok. Ne vem pa kje si zasledila, da imajo ponavadi punce tako nizko tveganjeuser posted image . Pa vse je odvisno od tvoje starosti. Najboljše je, da primerjaš tveganje za tvojo starost in tveganje, ki ga je zate izračunal g. Če je povprečno tveganje bistveno višje, se nimaš kaj sekirat. Za občutek.....jaz sem imela na NS tveganje1:365 (30 let), po DHT pa se je znižalo na 1:2500 in sem bila prav vesela. Na naše dete sicer še čakamo, ampak sem prepričana, da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 18:28:36   
oton
večer,moja NS je bila čisto OK,mi je pa G svetovala še DHT in je vse skupaj poslabšalo rezultat (1:290) in sem glih padla v rizično skupino...prestala AC in z najino pikico je vse OK...tvoji rezultati so pa čisto vredu in bodi brez skrbi,uživaj v nosečnosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?