|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DHT?
15.1.2007 21:04:42   
Anonimen
Koliko časa po NS, lahko še greš na odvzem krvi za DHT???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DHT?
16.1.2007 6:44:17   
Blacky30
NS v 12. tednu, DHT v 17. tednu. Vsaj tako je naredil meni. Rezultati po 3 tednih na dom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2007 8:28:43   
tinaaja
Blacky, tale je pa bosa...user posted image THT se dela v 17 tednu, ne DHT.
DHT se dela do dopolnjenga 14 tedna, torej do 13t6d. So pa mneja G razlicna, eni zagovarjajo, da je treba DHT delat v roku 24 ur po NS, drugi 48, eni pa da je cas do dopolnjnega 14 tedna.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2007 9:11:18   
rumba
Včeraj sem bila na NS, pa mi je dr. Premrujeva rekla, da imam čas dva dni.
lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 10:37:50   
fusia
Včasih je bilo potrebno na DHT v roku 24 ur po nuhalni, sedaj pa baje ne več. Jaz sem šla vseeno v tem roku, za vsak slučaj, ker se mi je zdelo, da mi G sploh ni znala točno povedati, kdaj bi naj šla.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2007 13:08:34   
pupi
Zakaj se mora na THT?

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 22:06:39   
Blacky30
Ups user posted image , sorry, se vidi, da sem bila še zelo zaspana, ko sem zjutraj prebrala vprašanje.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2007 20:25:50   
pupi
Kaj pa to pomeni? Mi je zelo žal če sem ena izmed ta svežih in ne vem zakaj se gre. Žal nisem dobila odgovora user posted image . Bomo se že kje drugje pozanimala user posted image !!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2007 20:31:11   
pupi
Že poznam odgovor, ni več potrben trud in prsti zaradi mene user posted image user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?