|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DESET DNI ČEZ ROK
25.3.2006 16:12:13   
neja76
Sem že 10 dni čez rok, pa se še zmeraj nič ne dogaja.user posted image  Ali ima še podobno težavo ali jo je imela. To čakanje je že res tečno.
Kdaj sprožijo porod, koliko čez rok moraš biti? Sem mslila da bom imela ribico, zdaj pa bo že ovenček, upam da ne bo čakala na bikeca.

Uživajte v teh lepih dnevnih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DESET DNI ČEZ ROK
25.3.2006 16:19:47   
Mala Vita
Jaz sem bila že 11 dni čez rok in so me obdržali v porodnišnici zaradi malo plodovnice. Tam so me imeli še dva dni na opazovanju. 13 dan pa so mi sprožili porod z gelom. No, rodila sem pa 14 dan čez rok in to s carskim rezom, zaradi nenapredovanja porodauser posted image . Tudi mi smo čakali devico, imamo pa tehtnico. Ja, res je mučno to čakanjeuser posted image

LP in srečno

(odgovor članu neja76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 18:12:36   
PiaM
Čakajo največ 14 dni, upam da  se bo pri tebi začelo samo že prej! Vso srečo!

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 18:44:55   
hanita
Tud  jaz sem bla 10 dni čez rok ampak nisem želela pospešitve, rajši sem vidla , da se telo samo pripravi. Ne bit neučakana, še nobeden ni ostal notri!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 18:47:36   
Gina
V POstojni sprožijo prej, meni so 5 dni čez pdp. Odvisno v katero porodnišnico se hodiš kazat, pa tudi koliko si odprta. Najbrž nisi nič in bi malo predolgo trajalo, pa čakajo. Ampak se mi ful smiliš, ker jaz nisem bila več čisto prisebna 5 dni čez pdp, sem mislila vsakega, ki mi je pot prekrižal, kar linčat, tako sem bila nervozna in tečna. Skratka, upam da te čim prej vzamejo, pa da čim hitreje rodiš. Btw, ovenčki smo pa ja fajn.user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 21:30:49   
Wilson
Tudi jaz mislim, da ne smeš biti neučakana, raje še malo uživaj s trebuščkom, no vsaj jaz sem potem pogrešala moj premikajoči trebušček. Glede pospešitve poroda, pa tudi jaz mislim, da če je vse vredu, je že boljše za dojenčka, da dobiš lastne popadke, saj s tem dojenček nakaže, da je dozorel in pripravljen na življenje zunaj maternice. Očitno se tvojemu dojenčku še ne mudi in se pri tebi dobro počuti. No, v vskem primeru pa sprožijo porod po 42 tednu nosečnosti. Želim ti lep in hiter porod. LP

(odgovor članu neja76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2006 0:10:42   
MALINČICA
moja prijeteljica je bila tudi čez rok, nakar so ji po 14 dneh umetno sprožili porod.
Mislim da je to navada v Mb porodnišnici!Nekje ga sprožijo prej!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Wilson)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2006 0:22:35   
nejcko
Meni so ga sprožili 12 dan čez rok, čeprav nisem bila nič odprta. Porod se je končal s CR.
Drugače pa je v večini porodnišnič max 14 dni, edino pri Zari ne vem, kaj so počeli - če se ne motim, je ona rodila 18 dni čez rok.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 11:04:29   
bini
hm... jest mam rok čez 2 dni, pa mi je prejšnji teden rekla, da čakajo največ 1 teden user posted image ... sem bla kar vesela in upam da se G ne bo premislila...
ej gina -jest sm čist obupna že 2 dni prej, kakšna bom pa po pdp si pa rajš ne predstavljam user posted image user posted image .. pa moj tud ne...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 11:58:16   
zmajčka
A ni tko, da ti pregledujejo plodovnico in dokler je ta bistra, je za otročka še vse vredu, porod pa sprožijo ko je plodovnica že "pokakana".
Držim pesti zate, Naja3, da boš čimprej zibala svojega user posted image .

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2006 14:41:20   
mml
Meni so sprožili porod, ko sem bila 10 dni po PDP, odprta minimalno, o popadkih ne duha ne sluha...prva svečka prostaglandinov ni imela praktično nobenega učinka, po 2. so se po 3 urah začeli popadki in potem se je kmalu rodila naša user posted image . Čakajo pa največ 14 dni, če je premalo plodovnice ali če je ta motna oziroma je posteljica že zrela, pa sprožijo porod že prej.
Sicer imaša pa od PDP dalje pravico, da ti kadarkoli sprožijo porod.
Te pa razumem, da se ti tole čakanje že pošteno vleče.
Želim ti hiter in lahek porod in to čim prej

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu zmajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2006 15:37:09   
Eviii
božca, te prou razumem. meni so napovedali nevarnost cr-ja, ker sm jst mičkina, moj user posted image  pa je bil relativno velik. in mi je g reku, da mi bodo 2 dni čez rok sprožli porod. in pridem v bolnico dva dni čez rok. pa mojga g-ja ni blo, ker je bil na dopustu (sej mi je to povedal). pa je druga g rekla, da nima smisla, ker nism bla prou nič odprta. in so me vseeno obdržali v bolnici. in meni se je rolalo. ležat gor in opazovat, da nič ne počnejo... sm mislila znoret!!! pol se je pa g odločla, da mi 5.dan odlušči čep. in takrat se je začelo s popadki, ki so trajali skori 24 ur, pa še niso postali konkretni. sm pa celo noč pohajala po bolnici in vidla mariskaj čudnega user posted image . naslednji dan pa so se odločli, da je pršu naš cajt in so mi dali umetne popadke. odprla sm se na 4 cm in pol ne več. rezultat: cr.
korajžno!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?