Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 27.5.2008 12:43:01
|
|
|
|
*pepelka*
|
Poskusi jih ponovno poklicati in jih vprašaj. Drugače pa nikar ne kriči v svojem postu.
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 27.5.2008 13:28:38
|
|
|
|
benika
|
Ponavadi je takole...ko dobiš odločbo, začne teči 15 dnevni rok, da odločba postane veljavna. In 30 dni po začetku veljavnosti odločbe bi morala dobiti nakazan denar. Jaz sem z istim vprašanjem klicala na občino in mi je tako razložila. Verjetno je potem pri vas isto. lp
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 27.5.2008 13:30:52
|
|
|
|
benika
|
Drugače pa nikar ne kriči v svojem postu. Sej verjetno ni vedela, da se to ne sme Velike črke namreč pomenijo KRIČANJE!
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 27.5.2008 13:34:34
|
|
|
|
pršut
|
IZVIRNO SPOROČILO: azzura OJLA!KAJ MI LAHKO KATERA POVE V KOLIKEM ČASU STE DOBILE OD UPRAVNE ENOTE(OBČINE IZOLA) ENKRATNO POMOČ OB ROJSTVU OTROKA.12.4.2008 SEM DOBILA ODLOČBO,DA IMAM PRAVICO DOBIT TA DENAR.KASNEJE SEM TUDI POKLICALA NA UE IZOLA IN SO MI REKLI,DA DOBIM NAKAZANO V ROKU 1 MESECA OD PREJETE ODLOČBE.NO ZDAJ SMO PA ŽE 27.5. PA ŠE ZMERAJ NIČ.ZANIMA ME V KOLIKEM ČASU STE VE DOBILE.SAJ SEM SE ŽE NAVELIČALA ČAKATI,SAJ ZMERAJ MI REČEJO,DA ČAKAJO PRORAČUN!!!KAKŠEN PRORAČUN ČE BI BILA JAZ DOLŽNA BI MI ŽE ZDAVNAJ TRKALI NA VRATIH ALI PA SE VSEDLI NA TR.PROSIM POMAGAJTE! Saj je malo čudno, ampak so res odvisni od proračuna, ki ni bil še sprejet (mediji). Prosi na socialnem, če bi lahko oni poklicali na UE in povedali svoje (če jih sploh problem zanima). Sem bivša izolanka. V Kopru je bilo to rešeno dokaj hitro, hitreje kot v Izoli.
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 27.5.2008 14:22:48
|
|
|
|
jajula
|
jst sm papirje oddala 23 decembra, še pred novim letom so mi poslal odločbo in v prvem tednu januarja nakazal - ampak to samo zato, ker se je z 2008 zvišal znesek in se jim je mudilo nakazovat nižje zneske...najboljše da jih pokličeš.
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 27.5.2008 14:53:31
|
|
|
|
Polonca H.
|
Saj je malo čudno, ampak so res odvisni od proračuna, ki ni bil še sprejet (mediji). Prosi na socialnem, če bi lahko oni poklicali na UE in povedali svoje (če jih sploh problem zanima). Sem bivša izolanka. V Kopru je bilo to rešeno dokaj hitro, hitreje kot v Izoli. [/quote] UE nima nič s tem!!!! Poklicati je treba na občino!!!Občina ˝pozdravi˝ svojega novega občana z določenim zneskom.
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 28.5.2008 9:20:51
|
|
|
|
azzura
|
Se opravičujem nisem vedela,da velike črke pomenijo kričanje.Hvala za opombo.
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 28.5.2008 12:58:22
|
|
|
|
Zofy
|
Jaz sem tudi iz Izole in sem poslala papirje 2 tedna nazaj. Odločbe pa še ni... Znesek je do nedavnega bil 500€, tako da komaj čakam, da bo nakazano
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 28.5.2008 16:44:24
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Znesek je do nedavnega bil 500€, tako da komaj čakam, da bo nakazano Kva??! Jst se selim dol!
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 28.5.2008 22:19:25
|
|
|
|
*medica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Znesek je do nedavnega bil 500€, tako da komaj čakam, da bo nakazano Kva??! Jst se selim dol! jest tud..
|
|
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 28.5.2008 22:27:59
|
|
|
|
poka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ponavadi je takole...ko dobiš odločbo, začne teči 15 dnevni rok, da odločba postane veljavna. In 30 dni po začetku veljavnosti odločbe bi morala dobiti nakazan denar. Tako je tudi v KP.
|
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 28.5.2008 23:05:56
|
|
|
|
dreamz
|
Jaz sem tudi zelo hitro dobila nakazilo. Ma sem nekaj slišala, da so sedaj to pomoč ob rojstvu v Izoli zamrznili, zaradi proračuna in stanja v občinskem svetu.
|
RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU 29.5.2008 1:00:11
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Znesek je do nedavnega bil 500€, tako da komaj čakam, da bo nakazano Kva??! Jst se selim dol! IZVIRNO SPOROČILO: *medica* IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Znesek je do nedavnega bil 500€, tako da komaj čakam, da bo nakazano Kva??! Jst se selim dol! jest tud.. IZVIRNO SPOROČILO: dreamz Jaz sem tudi zelo hitro dobila nakazilo. Ma sem nekaj slišala, da so sedaj to pomoč ob rojstvu v Izoli zamrznili, zaradi proračuna in stanja v občinskem svetu. Potem pa se vama ni treba selit
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?