|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DENARNA POMOČ OB ROJSTVU
27.5.2008 11:27:14   
azzura
OJLA!KAJ MI LAHKO KATERA POVE V KOLIKEM ČASU STE DOBILE OD UPRAVNE ENOTE(OBČINE IZOLA) ENKRATNO POMOČ OB ROJSTVU OTROKA.12.4.2008 SEM DOBILA ODLOČBO,DA IMAM PRAVICO DOBIT TA DENAR.KASNEJE SEM TUDI POKLICALA NA UE IZOLA IN SO MI REKLI,DA DOBIM NAKAZANO V ROKU 1 MESECA OD PREJETE ODLOČBE.NO ZDAJ SMO PA ŽE 27.5. PA ŠE ZMERAJ NIČ.ZANIMA ME V KOLIKEM ČASU STE VE DOBILE.SAJ SEM SE ŽE NAVELIČALA ČAKATI,SAJ ZMERAJ MI REČEJO,DA ČAKAJO PRORAČUN!!!KAKŠEN PRORAČUNuser posted image ČE BI BILA JAZ DOLŽNA BI MI ŽE ZDAVNAJ TRKALI NA VRATIH ALI PA SE VSEDLI NA TR.PROSIM POMAGAJTE!

Najlepše je,ko ti otrok se smejčka,saj tako veš,da je zdrav.Zdravje je pa največja sreča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DENARNA POMOČ OB ROJSTVU
27.5.2008 12:43:01   
*pepelka*
Poskusi jih ponovno poklicati in jih vprašaj.
Drugače pa nikar ne kriči v svojem postu.

(odgovor članu azzura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2008 13:28:38   
benika
Ponavadi je takole...ko dobiš odločbo, začne teči 15 dnevni rok, da odločba postane veljavna. In 30 dni po začetku veljavnosti odločbe bi morala dobiti nakazan denar.

Jaz sem z istim vprašanjem klicala na občino in mi je tako razložila. Verjetno je potem pri vas isto.

lp

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2008 13:30:52   
benika
Drugače pa nikar ne kriči v svojem postu.

Sej verjetno ni vedela, da se to ne smeuser posted image  Velike črke namreč pomenijo KRIČANJE!

Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2008 13:34:34   
pršut
IZVIRNO SPOROČILO: azzura

OJLA!KAJ MI LAHKO KATERA POVE V KOLIKEM ČASU STE DOBILE OD UPRAVNE ENOTE(OBČINE IZOLA) ENKRATNO POMOČ OB ROJSTVU OTROKA.12.4.2008 SEM DOBILA ODLOČBO,DA IMAM PRAVICO DOBIT TA DENAR.KASNEJE SEM TUDI POKLICALA NA UE IZOLA IN SO MI REKLI,DA DOBIM NAKAZANO V ROKU 1 MESECA OD PREJETE ODLOČBE.NO ZDAJ SMO PA ŽE 27.5. PA ŠE ZMERAJ NIČ.ZANIMA ME V KOLIKEM ČASU STE VE DOBILE.SAJ SEM SE ŽE NAVELIČALA ČAKATI,SAJ ZMERAJ MI REČEJO,DA ČAKAJO PRORAČUN!!!KAKŠEN PRORAČUNuser posted image ČE BI BILA JAZ DOLŽNA BI MI ŽE ZDAVNAJ TRKALI NA VRATIH ALI PA SE VSEDLI NA TR.PROSIM POMAGAJTE!

Saj je malo čudno, ampak so res odvisni od proračuna, ki ni bil še sprejet (mediji). Prosi na socialnem, če bi lahko oni poklicali na UE in povedali svoje (če jih sploh problem zanima). Sem bivša izolanka. V Kopru je bilo to rešeno dokaj hitro, hitreje kot v Izoli.

(odgovor članu azzura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2008 14:22:48   
jajula
jst sm papirje oddala 23 decembra, še pred novim letom so mi poslal odločbo in v prvem tednu januarja nakazal - ampak to samo zato, ker se je z 2008 zvišal znesek in se jim je mudilo nakazovat nižje zneske...najboljše da jih pokličeš.

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2008 14:53:31   
Polonca H.

Saj je malo čudno, ampak so res odvisni od proračuna, ki ni bil še sprejet (mediji). Prosi na socialnem, če bi lahko oni poklicali na UE in povedali svoje (če jih sploh problem zanima). Sem bivša izolanka. V Kopru je bilo to rešeno dokaj hitro, hitreje kot v Izoli.
[/quote]

UE nima nič s tem!!!! Poklicati je treba na občino!!!Občina ˝pozdravi˝ svojega novega občana z določenim zneskom.

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2008 9:20:51   
azzura
user posted image Se opravičujem nisem vedela,da velike črke pomenijo kričanje.Hvala za opombo.user posted image

Najlepše je,ko ti otrok se smejčka,saj tako veš,da je zdrav.Zdravje je pa največja sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2008 12:58:22   
Zofy
Jaz sem tudi iz Izole in sem poslala  papirje 2 tedna nazaj. Odločbe pa še ni...
Znesek je do nedavnega bil 500€, tako da komaj čakam, da bo nakazanouser posted image

(odgovor članu azzura)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2008 16:44:24   
ZmajTolovaj
Znesek je do nedavnega bil 500€, tako da komaj čakam, da bo nakazano

Kva??!
Jst se selim dol!
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2008 22:19:25   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Kva??!
Jst se selim dol!
user posted image

jest tud..user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2008 22:27:59   
poka1
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ponavadi je takole...ko dobiš odločbo, začne teči 15 dnevni rok, da odločba postane veljavna. In 30 dni po začetku veljavnosti odločbe bi morala dobiti nakazan denar.

Tako je tudi v KP. 

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2008 23:05:56   
dreamz
Jaz sem tudi zelo hitro dobila nakazilo.
Ma sem nekaj slišala, da so sedaj to pomoč ob rojstvu v Izoli zamrznili, zaradi proračuna in stanja v občinskem svetu.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2008 1:00:11   
Pandica

Kva??!
Jst se selim dol!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

Kva??!
Jst se selim dol!

jest tud..

IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Ma sem nekaj slišala, da so sedaj to pomoč ob rojstvu v Izoli zamrznili, zaradi proračuna in stanja v občinskem svetu.

Potem pa se vama ni treba selit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2008 8:48:04   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

user posted image user posted image user posted image Upam, da to ni resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?