Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DEJTE ME PROSIM MALO POTOLAŽIT 3.11.2005 9:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa si probala popit naribano rdečo peso?Verjami..
|
|
|
|
RE: DEJTE ME PROSIM MALO POTOLAŽIT 3.11.2005 10:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa nisi edina...tOOOLKOOO različnih viroz se klati okoli nas,da je groza. Tudi moja znanka že tako revica v kritični nosečnosti ga je fasala,Visoko temperaturo pa bruhanje in diareja po vrhu.Celo v bolnišnici je pristala na infuziji. Noč pred hospitalizacijo je revica prespala,če se tako lahko reče na straniščni školjki. Saj ne pomaga,pazit se,bi moral ostati kar doma v karanteni,da bi se ognil virusom,to pa ni izvedljivo. Upam da ti bo danes dohtr našel primerno zdravilo,da se pozdraviš.
|
|
|
|
RE: DEJTE ME PROSIM MALO POTOLAŽIT 3.11.2005 10:33:08
|
|
|
|
HuAnita
|
Jap, lani, ravno takle čas sem se tega odkrižala, samo mene je še mastitis držal 12 dni. mammy26, zdrži. Poskusi otroke kam dati čez dan, ti pa samo počivaj. Aja, proti vročini pomaga sok sveže rdeče pese, čeprav zna biti, da jo boš zdaj težko našla. Pa zeljne obkladke si daj na glavo, pa osvežilna hladejša kopel (pazi, da se dodatno ne prehladiš!), pod nogavice za stopala svež krompir.. Vse to vsaj meni pomaga zbijati vročino. Držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: DEJTE ME PROSIM MALO POTOLAŽIT 3.11.2005 14:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Za suh kašelj pravijo, da ful pomaga črna redkev (prodajajo v Mercatorju), ki se ji odreše vrh in spodnji del, toliko da stoji, se jo izdolbe in vanjo nadeva med ter apusti čez noč. Samo ne dat medu do vrha, ker izpusti še sok in gre potem čez. Menda to res ful pomaga.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?